2777
2789
ماده اسیدی آخه کجا مگه آزمایشگاهه!چیزایی که شما گفتی چیزایی پایه ای هستن ربطی به چیزایی که من گفتم ن ...

بابا همین مواد شوینده سود سوز آور(چاه باز کنه و بازقوی) یا جوهر نمک به عنوان شوینده و چاه بازکن اسید قویه یا همون وایتکس همه چی تو آزمایشگاه نیست

بالاخره چیز های پایه هم تو همین مدرسه یادتون دادن و نیاز دارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهارعمل اصلی ریاضی و سواد خوندن و نوشتن رو تو نهضت سوادآموزی هم یاد میدن ربطی به تاریخ و جغرافی و شی ...

شما که هدفت همین چیزای پایه بوده نباید بقیشو می‌خوندی چون شما به اشتباه رشته ای رفتی که علاقه نداشتی و کاربرد نداشته دلیل بر بدون کاربرد بودنش نیست

بابا همین مواد شوینده سود سوز آور(چاه باز کنه و بازوی) یا جوهر نمک به عنوان شوینده و چاه بازکن اسید ...

الان خاله من سواد خوندنم نداره ولی فرق آب و جوهر نمکو میدونه هیچوقت مدرسه نرفته تو جریان زندگی فهمیده

شما که هدفت همین چیزای پایه بوده نباید بقیشو می‌خوندی چون شما به اشتباه رشته ای رفتی که علاقه نداشتی ...

کدوم والدین بنظرت اجازه میده بچش نره مدرسه به انتخاب خودش؟

الان خاله من سواد خوندنم نداره ولی فرق آب و جوهر نمکو میدونه هیچوقت مدرسه نرفته تو جریان زندگی فهمید ...

شما اگه ادمیو که حداقل دیپلم داره با آدم بی سواد یکی میکنی دیگه حرفی نیست

کدوم والدین بنظرت اجازه میده بچش نره مدرسه به انتخاب خودش؟

من ۱۷ سالمه مادرم کلاس نهم که بودم گفت از هر روشی (ورزش هنر و...) میخوای موفق بشی من همراهتم ولی باید تو هر رشته ای که مورد علاقته بهترین بشی در ضمن شما حتما نباید برین رشته های تجربی و ریاضی و انسانی که تخصصیه ما رشته مدیریت خانواده هم داریم که مختص خودتونه تو این دوره دیگه اگه واقعا آدم دیپلم هم نداشته باشه خیلی از جامعه عقب میمونه