2777
2789

تو این دوماه که مامانبزرگم فوت کرده کلی حرف شنیدم 

ما پدر مادر نداریم مامانمو که ندیدم بابامم معتاد بیکار 

خواهر دوقلوی من معلول نمیتونه راه بره 

ولی براش هیچ وقت سعی کردم کم نذارم حتی تا دانشگاه بردمش میخواست ازمون ارشد بده 

براش چند بار کار مجازی جور کردم 

دو سال پیش همه سرمایه پس انداز واممو دادم پای درمانش شکست خوردم 

چون عاشق دکتر متاهلش شد زد خودکشی کرد اون همه زحمتم به باد رفت و تشنج هاش شروع شد 

الانم که دیگه مامانبزرگم فوت شده کسی نیست نگهمون داره 

بهم میگن ببر بذارش بهزیستی دولتی من نمیتونم بخدا نمیتونم نمیفهمن 

به عمم میگم‌ تو که ادعا میکنی کمکش میکنی تو ببرش حداقل من با دستای خودم نبرده باشمش باهام لج کرده دعوا میکنه به من چه مگه خواهر منه من ببرم 

ایایشکاه خصوصی گذاشتمش یه ماه نگهش داشتن بخاطر مشکل روانی و روحی تشنجاش تحویل دادنش 

بخدا منم تو همون خانواده بزرگ شدم 

اون حالش بده منم بدم 

اون داغ دیده منم دیدم 

اون بی کس منم هستم 

بهم میگن تو سنگ دلی باهاش بد رفتاری میکنی بخدا دلمو‌ شکسته ذره ای همکاری نکرد باهام 

مگه من رپزای راحتی گذروندم 

انقدر سخت بود درمانشو باهام همکاری میکرد 

پا به پام کار میکذد من که همه چیزشو فراهم میکردم 

حتما باید هرروز عاشق این و اون بشه 

روانی بشه بیوفته به جونم 

هیچ کس نمیدونه من چیا کشیدم چجوری تو حموم درس خوندم چون اتاقمو بدم به خواهرم شبا راحت بخوابه 

رتبم شد ۳۰۰ کنکور حیف کردم رفتم فرهنگیان چون پشتوانه نداشتم نیاز به پول داشتم

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

عمم انقدر بهم بدو بیرا میگه تو بی غیرتی مسعولیت خواهرتو گردن نمیگیری 

بخدا دام ازش شکسته نمیتونم قبول کنم خواهر من تو این حال و روز 

ببین 

بنظرم با یه مشاور صحبت کن واقعا سخته باید یه راهنما پخته باهات حرف بزنه 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مامانبزرگمم پیشش نمیتونم بمونم 

چون از تجاوز عموهام مینرسم 

مردای معتاد غریبه میارن خونه یه عالمه 

میام خونه عمم 

گیر داده ببرش بذارش بهزیستی تو ببرش 

میدونم ببرمشم بازم بهم تهمت میزنن تو بردی خواهرتو انداختی اونجا

خیلی شرایطت سخته عزیزم.ولی مگه شما جز خواهرت کسیو داری؟کاش اگه پول داری یه خونه مستقل بخری یا اجاره کنی دست خواهرتم بگیری و بری.بهش حق بده که عاشق شده باشه،خودت میگی مادرتون رو ندیدین پدرتونم اعتیاد داشته همچین دخترایی چون شرایط سختی رو تجربه میکنن عاشق میشن.بهش فرصت بده به خودش بیاد درست میشه.فقط با حرف زدن و انگیزه دادن میتونی درستش کنی البته خودشم باید همکاری کنه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

چقدر دلم گرفت عزیزم..

با تمام وجودم از خدا می خوام زود حل بشه مشکلت

فقط بدون خدا بزرگه..یادش نمیبره یه بنده ای هست که داره عذاب میکشه..بالاخره کمکت میکنه..

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090

اسی خانپاده مادریت خاله ای مادربزرگی نداری؟ 

حداقل بره پیش پدرت معتاد که معتاذ پدرش که هست

برا خواهرت کار دستفروشی چبزی جور کن بفروشه یا تو بوفه مدرسع بزارش خوراکی بفروشه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خیلی شرایطت سخته عزیزم.ولی مگه شما جز خواهرت کسیو داری؟کاش اگه پول داری یه خونه مستقل بخری یا اجاره ...

پولم نمیرسه اینا به کنار به پشتوانه نامزدم خواستم خونه بگیرم براش میگه من تنها نمیمونم

پولمم نمیرسه چجوری خوراک دارو دکتر اجاره پیش براش پرستارم بگبرم ادم پیر هم قبول نمیکنه ها پرستار میخواد 

اسی خانپاده مادریت خاله ای مادربزرگی نداری؟ حداقل بره پیش پدرت معتاد که معتاذ پدرش که هستبرا خواهرت ...

اصلا نمیشناسم خانواده مادریمو 

بابام بدتر از خواهرمو همه پول مواد سیگار لباس بابامم من میدم بابامم کار نمیکنه واسه بابامم کار پیدا کردم چند بار نمیره