2777
2789

تضمینی هستش عالیی 

ببین فقط باید ی کار ساده انجام بدین ۴۰ روز سوره احزاب بخونین صددرصد خواستگار پیدا میشه بعدش هم اگه ازدواج نکردین هعی ادامه بدین 

من خودم با چشمام نتیجش رو دیدم دوستم خوند هر بار ۴ تا خواستگار پیدا میکرد بعد ۳ بار چله خوندن ازدواج کرد 

اونیکی دوستم هم امروز عقدش بود اونم هعی چله سوره احزاب کرفت هم خواستگار میومد همم امروز ازدواج کرد خداروشکر 

بعد اینا هم هر کی خونده خواستگار پیدا شده عالیههه حتما بخونین 

در اخر منم دعا کنید

کاربری دست ۳ نفره

زیاده حوصله ندارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه منم نتیجه دیدم برای هرکسی خوندم حتی زمان چله حاجتروا شدن

فقط چهل روز مداوم خلوص نیت و تمرکز حتما نیت کنید

بعد از احزاب چله سوره طه شروع کنید

- مقصـב آسماט است ؛ از حوالے زمین بایـב جـבا شـב .

وای خدا خیرت بده که این تاپیکو زدی .....چطور باید بخونیمش تو پریودی اشکال نداره؟ و اینکه ۴۰ روز خوند ...

حتما حاجت میگیری عزیزم یعنی بخونی صد درصد خواستگار میاد 

بعد ببین ۴۰ روز خوندی تموم شد ان شا الله حاجت میگیری اگه خواستگار اومد نشد و دوباره خواستی بخونی بعد چند روز دوباره بخون 

ذکر استغفرالله هم زیاد بگو تا سبک بشی 

کاربری دست ۳ نفره