2777
2789
عنوان

مجردا بیاین براتون راه حل اوردم برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2544 بازدید | 155 پست
ببخشید واسه سن پایین هم جوابه؟ ۱۸ مثلا

اره عزیزم برای همه سنی مناسبه این دوست من ۳۴ سالش بود خوند حاجت روا شد یکی هم بود همسن خودت خوند براش خواستگار پیدا شد 

تو هم بخون ان شا الله بهترین همسر نصیبت بشه 

منم یاد کن 

کاربری دست ۳ نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما حاجت میگیری عزیزم یعنی بخونی صد درصد خواستگار میاد بعد ببین ۴۰ روز خوندی تموم شد ان شا الله حاج ...

انشاالله 

اگه حاجت روا شدم و اونی که میخواستم اومد 

تا آخر عمرررررم دعات میکنم 

از ته دلم دعات میکنم 

میدونی چندین بار زیارت عاشورا ختم کردم 

سوره حشر ختم کردم میدونی چقدررررر یا ودود ذکر گفتم 

فقط احزابو نخوندم اینم امتحان میکنم ببینم چی میشه 

بخدا دیگه روم نمیشه به درگاه خدا دعا کنم میگم دیگه بسهههه چقدر دعا میکنی شاید قسمتت نیست فعلا

ببخشید واسه سن پایین هم جوابه؟ ۱۸ مثلا

😂😂😂عزیزممم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

برای پسرا راه حلی نداری😂😅

راه حل چی پاشو بیا بریم سرخونه زندگیمون

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

من خودم مذهبی هستم ولی موافق برداشتن هر چله ای برای ازدواج نیستم

خواستگار اومدن مهم نیست مهم اینه فرد درست و حسابی بیاد وگرنه اومدن اونا فقط طرف رو درگیر و اعصابش رو خورد مبکنه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
انشاالله اگه حاجت روا شدم و اونی که میخواستم اومد تا آخر عمرررررم دعات میکنم از ته دلم دعات میکنم می ...

میدونم گلم درکت میکنم چقدر سخته ولی همه اینایی که گفتی این دوست ۳۴ ساله منم خونده بود اخر سر اومد احزاب خوند ازدواج کرد چند بار بخون تا زمانی که ان شا الله متاهل بشی 

مرسی عزیزم حتما خیلی دعام کن محتاج دعاهاتونم

کاربری دست ۳ نفره

انشاالله اگه حاجت روا شدم و اونی که میخواستم اومد تا آخر عمرررررم دعات میکنم از ته دلم دعات میکنم می ...

خواستگار نیست یا باب میلت نیست؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...