2777
2789
عنوان

من نمیتونم از شوهرم درخواست پول و نیازامو کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 19 پست
وا عزیزم شوهرته چه جوری روت نمیشه الان دخترا از پاتنرشون پول میگیرن تو که دیگه شوهرتههههههه

وای همون من دوستم دوست پسر داره خرج ناخن و مو و لباس و مژه و همیشه میده دختره میگه آخرین باری که از بابام پول گرفتم برای قبل رابطه با این بوو

❤️سیمکارت رو خریدم قبلا دست کس دیگه بوده

اخه بهم پولی نمیده پس انداز کنم مثلا بگه بیا انقد زدم حسابت

دیگه باید خودت راهش بندازی من تو نامزدی اصلا درخواستی نمیکردم اوایل ازدواج میخواستم برای خودم لوازم بهداشتی بخرم مونده بودم چجوری بگم گفت چیشده گفتم داستانو بعد اون کارت دست منه اکثرا 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری بیان کنم بنظرت

من خودم با شوخی و خنده میگفتم چون خودمم سختم بود،مثلا میگم با خودت نمیگی یه ماهه هیچی پول ندادی من این از کجا میاره؟؟یا میگم این همه پول برا چیته وقتی هیچیش نمیره تو جیب من 

ضمن اینکه نباید خجالت بکشی،وظیفه صددرصدیشه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مگه هزینه یه ناخن ترمیم کردن چقدره خودت هم که میگی بنگاه داره نگران نباش مطمئنا اون ماه هایی که درآم ...

اره بابا حواسش هست مطمئنا

بهش گفتم ناخنم ترک خورده گفت نگران نباش می‌بریم درست میکنی

❤️سیمکارت رو خریدم قبلا دست کس دیگه بوده

من تو دوره دوستی خیلی کم توقع بودمهیچوقت حتی یک بار ازش پول نخواستم همیشه میگفت تو ندید بدید نیستیال ...

الان دیگه زنشی پس کی خرجتو بده؟بابات ک نمیتونه الان خرج تورو بده وظیفه شوهرته

منم اول کم توقع بودم دیگه عادت کرد برام خرج نمیکرد دهنم سرویس شد تا ب خرج کردن عادتش دادم

اگ این راهو ادامه بدی بعد یه مدت خودتم بخوای دیگ برات خرج نمیکنه

بگو وقت ترمیم ناخن دارم لطفا فلان قد بریز ب کارتم

یااصلا بگو برات ماهانه تعیین کنه برات ماهانه بریزه

بخدا این حرف ک میگن زنی ک خرج داره ارج داره راستههه