2777
2789

ما ۱ ماهه ازدواج کردیم

من الان چندین روزه شارژ ندارم با تلفن خونه بهش زنگ میزنم میگه چرا؟میگم آخه شارژ ندارم

مثلا پریروز روز دختر اومد خونه گفت حاضر شو بریم بیرون 

بعدش گفت میخواستم کادو بگیرم برات گفتم باهم بریم

گفت بریم مرکز خرید من مقاومت کردم که چیزی نمیخوام و لازم ندارم

آخرش به زور رفتیم یه شال برام گرفت

چون تو کار خرید و فروش ماشینه بنگاه دارن مثلا گاهی میشه خیلی میاددستش گاهی کم

من میخوام درک کنم ولی خیلییی خودمو زدم به کم توقعی و اون راه 

حتی نیازم دارم نمیگم 

میگم شاید نداره 

چطوری بیان کنم؟

مثلا میخوام ناخن ترمیم کنم مژه ترمیم کنم روم نمیشه بگم

❤️سیمکارت رو خریدم قبلا دست کس دیگه بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس حکم چیو داره این زندگی؟ اس ام اس بده برای فلان کار پول میخوای بعدش راه میوفتی

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان روت نمیشه بعد چند سال روت بشه هم دیگه فایده نداره و شوهرت عادت می کنه به کم توقعیت. خواهشا نیازهات رو بگو و توقع داشته باش از همسرت دیگه زبون داره خودش اگر گفت دستم تنگه اون وقت درکش کن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
و اینکه اصلا خسیس نیست تو خوردوخوراک کم نمیزاره یکم حسابگره ولی خسیس نیس

وا عزیزم شوهرته چه جوری روت نمیشه 

الان دخترا از پاتنرشون پول میگیرن تو که دیگه شوهرتههههههه

پس حکم چیو داره این زندگی؟ اس ام اس بده برای فلان کار پول میخوای بعدش راه میوفتی

من تو دوره دوستی خیلی کم توقع بودم

هیچوقت حتی یک بار ازش پول نخواستم همیشه میگفت تو ندید بدید نیستی

الان اصلا خجالت میکشم مثلا بگم میخوام ناخن ترمیم کنم؟پول بدخ

اشتباه منو نکن 

عادتش بده که مثلا یکم یا هر تاریخی از ماه ولی مشخص باشه یه مبلغ مشخصی رو برات بریزه،حالا اگه یه ماه نداشت کمتر بریزه ولی حتما عادتش بده که خودش حواسش باشه،من همینطور بی خیال بودم و نمیگفتم حالا شوهرم عادت نکرده ،بیشتر وقتا خودم باید بهش بگم،یعنی مشکلی ندارم بده ها،انگار یادش نیست

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من تو دوره دوستی خیلی کم توقع بودمهیچوقت حتی یک بار ازش پول نخواستم همیشه میگفت تو ندید بدید نیستیال ...

پس از کجا قراره بیاری؟ مردا کار میکنن تا خرج کنن دیگه بگیر و پس انداز کردن هم شروع کن

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان روت نمیشه بعد چند سال روت بشه هم دیگه فایده نداره و شوهرت عادت می کنه به کم توقعیت. خواهشا نیاز ...

مثلا میگم الان بهش بگم من میخوام ناخنامو ترمیم کنم

شاید دستش تنگه و اینا

پس از کجا قراره بیاری؟ مردا کار میکنن تا خرج کنن دیگه بگیر و پس انداز کردن هم شروع کن

اخه بهم پولی نمیده پس انداز کنم 

مثلا بگه بیا انقد زدم حسابت

مثلا میگم الان بهش بگم من میخوام ناخنامو ترمیم کنمشاید دستش تنگه و اینا

مگه هزینه یه ناخن ترمیم کردن چقدره خودت هم که میگی بنگاه داره نگران نباش مطمئنا اون ماه هایی که درآمدش زیاده فکر ماه های کم درآمدش هم هست و برای مبادا احتمالا ذخیره داره. خیلیا اینطورن ممکنه یه ماه صد تومن درآمد داشته باشن بعضی ماه ها هیچی دیگه کسی که زن و زندگی داره می دونه برا اون ماه های هیچی یه پس اندازی باید بذاره کنار

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!