2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قورمه سبزی میگی من همینش میریزم خراب نمیشه 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
قوارمه چیه ؟

یه غذا محلی‌ هست 

گوشت گوسفندی و جگر و روده و...

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

نباید اینطوری میکرد جلو همه

ناراحت شدم از دستش دلم نمیخاد دیگه از اتاق برم بیرون 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

مامانت چه بی اعصابه

خیلی 🥲💔

😐 کاری به کارش نداشته باش وقتی اینجوریه

چمیدونستم سر یه حبه سیر جلو جمعیت اینجوری میکنه 

حق داشته با اینکه نمیدونم قورامه چیه ولی فثط حق داشت ناراحت بشه حق این همه چیزایی ک گفتی رو نداشت بن ...

فکر کنم میخوای حق رو به اسی بدی ولی فعل‌های بکار برده بر عکس هستش 

امان از کیبورد موبایل که خودش انتخاب میکنه😁

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱
غذا چی بود؟چه بی فرهنگن ماشالانرو بیرون محلش نده

قوارمه 

یه غذا محلی هست که با گوشت گوسفندی و جگر و اینا درست میشه 

غذا چی بود؟چه بی فرهنگن ماشالانرو بیرون محلش نده

اصن برا شامم دیگه نمیرم مردم از خجالت