2777
2789

به خاطر یه بیش فعالی ساده بچه رو می برن روانپزشک و دارو های سنگین اعصاب روان بش می دن 

اون دارو ها خودش باعث بیماری های روانی می شه

د اخه وقتی نمیدونید چرا یچیزی رو میگید

بیش فعالی مشکل پیش پا افتاده ای نیست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

باشه خانم دکتر ولی نظراتت رو برای خودت نگه دار 

اگه به بیش فعال دارو ندی دو روز دیگه باید بفرستیش کانون اصلاح و تربیت و بعد زندان

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسوس نخور اگه بچه نخوره شما خیلی سطحی بهش نگاه کنی حتی نمیتونه دانش اموز خوبی باشه خوب درس بخونه و اصلا رشته خوبی قبول بشه 

ولی واقعا داروها اثر های وحشتناکی داره من ریتالین یک سال میخوردم وقتی ترکش کردم مثل جنازه بودم تا دو سه ماه 

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

بيش فعالي اگه توي كودكي درمان نشه توي بزرگسالي هم خودش عذاب ميكشه هم اطرافيان

اگه لازم نبود با تكنيكهاي روانشناس و كاردرمانگر خوب ميشد رفتارش و عملكردش

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

عزیزم ببین شاید تو فکر کنی باید عادی باشه ولی وقتی اعصاب و روان و مشکل مالی داشته باشی بعد یه بچه ای که آروم نگیره ۱ دقیقه نمیتونی تحمل کنی و اینا من خودم واقعا اعصاب و روان خوبی ندارم و طاقت ندارم بچه ای دورم باشه و سر و صدا کنه سر همین نمیخوام باردار بشم

عزیزم شما بچه ی بیش فعال داشتین یا ازاطرافیان نزدیکتون داشتن؟انواعش رو میدونین ؟با رفتارشون آشنایین؟

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

بیش فعالی فقط فعال بودن و پر جنب و جوش بودن بچه نیست میدونی اگر پیگیری نشه چه مشکلاتی برای آیندش به وجود میاره؟

انقدر اینجوری گفتین مادرا مشکلات بچشونو پیگیری نمیکنن از ترس مردم. بعد بچه عدم تمرکز داره نمیتونه درس بخونه نمیتونه کار کنه میشینن گریه میکنن که چرا بچه ما اینجوری شد