2777
2789
عنوان

عقد کرده ها چجوری شب خونه طرف مقابل میخوابن

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه حتما باید یه کاری کنن شاید نکنن خوب

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

وا 😐تو کدوم دهه زندگی میکنین؟

تو کدوم قرن؟

مردم الان دوست پسر دوست دختراشونو راحت میبرن خونشون شما میگین چرا زن عقدی میره خونه مادرشوهر میخوابه ؟

خب بخوابن چی میشه مگه 

بعد عروسی اصلا ادم خونه پدر و مادرش نمیخوابه؟

الان رسک همینه ، دختر که عقد کرد شبا دختر پسر خونه هم میخوابن ، مگه میشه از پسر توقع داشت درخواست نک ...

بهترین کار اینه که از اول خانواده ها طی کنند که شب جایی نمونه دختر خانم.واقعا خیلی وقتها این قضیه به نفع خود دختر هست .تو این سایت هرروز کلی از این تایپیک میزنن که یا حامله شدن تو عقد یا پسره تاقچه بالا گذاشته.حالا یه عده هی میگن خب زن وشوهرن وچیزای دیگه ولی این واقعیته که دختر هرچی سنگین‌تر باشه بیشتر روسرشون میزارن

نمی‌دونم ولی نظر من با بقیه فرق داره هیچ نسخه ای رو نمیتونی برای همه بپیچی

آدما فرق دارن .سبک بزرگ شدنت فرق داره 

خط قرمز من شاید برای یکی دیگه چیز مهمی نباشه و برعکس

فقط مهم آدما کسایی و انتخاب کنن که باهاشون هم فرهنگ و هم نظرن 

و اینکه عملا زمانی که خطبه خوانده میشه شما زن و شوهری و تمام مخصوصا تو جامعه ای که میدونید 

پس نباید به کسی خرده گرفت و گفت فرد شان نداره یا هرچی

نمیشه خرده گرفت مخصوصا وقتی فرهنگ خانواده اوکی باشه با این قضیه ، میدونی چرا نمیشه خرده گرفت?به علت ...

ببین اون قدر ها هم سخت نیست میشه بدون دخول ، مرد رو ارضا کرد و این جوری نیاز آقا برطرف میشه و دیگه نیاز نیست خانم بره حموم ، مرد هم حالا اول صبح نره حموم که توی چشم باشه دم غروب بره مگه همه فقط برای غسل میرن حموم