2777
2789
عنوان

دانش آموزم مادرشو 1مهر از دست داده

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 43 پست
خیلی سخته خیلی.. دوستای من که دوقولو بودن.. مادرشون و تازه از دست دادن.. اونم توی این زمان خاص دوره ...

واقعا خیلی آسیب می‌بینن🥲

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

چه انسان شریفی هستی

ممنونم قشنگم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کار خوبی کردی😍

بهش گفتم روزایی ک مدرسه تونم

بیا پیشم

اونم با ذوق گفت فردا میام

گفتم چهارشنبه اینجام و بیا و میخوام هر دفعه هرچقدر زمان شد بیشتر باهاش وقت بگذرونم و هواشو داشته باشم

منم بیام پیشت🥲

عزیزم😍😂💗

دمت گرم ❤من یکی دوتا مشاور مدرسه داشتم همشون نون خور اضافی بودن

اره خیلی ها فقط میان وقت پر کنن

نظر لطفتونه😍💗

بهش گفتم روزایی ک مدرسه تونمبیا پیشماونم با ذوق گفت فردا میامگفتم چهارشنبه اینجام و بیا و میخوام هر ...

خیلی خوبه این گلم😍

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

حالان خداروشکر با اینکه شرایشون ضعیفپدر خیلی هواشو دارهبراش کادو اینا میخرهولی مگه میشه نبود مادر رو ...

پرس جو کن خاله عمه. مادر بزرگی نداره بهش محبت کنن اون بچه اگه درمان نشه. افسردگی شدید میگیره. 😭😭 روز مادر. اگه قراره کار دستی چیزی درست کنن یا مامانا بیان مدرسه. با معلم مدیر هماهنگ کنید یا با باباش  نمیدونم یکاری کنید مدرسه نباشه نبینه. چون دلش میگیره همه مامان دارن اون نداره.  😭

خدا خیرت بده یکیو تو دنیا شاد کنی خیلی خوبه

فداتشم مرسی💗

چقدر غم انگیز و سختو چقدر کارشما عالی و خداپسندانه بوددلگرمش کردین، بهش امید دادین

درساشم ضعیفه طفلک

گفتم یه وقتایی هم کتابتشو بیاره اتاقم

با نقاشی ک خیلی دوس داره درس یاد بگیره

ممنونم گلم😍🩷

چقدر خوب ، خدا دلت رو شاد کنه. 💚💚💚چقدر این سال ها سخت بوده برای این دختر 💔خدا کمکش کنه.پدر یا خو ...

2تا برادر بزرگتر داره 

ولی تا شب ک همه از سرکار بیان میگه خونه تنهام🤦🏻‍♀️

ممنونم زیبا همچنین 🥰

بهتره با پدر بچه هم صحبت کنیدتا بیشتر بهش اهمیت بدن

آره حتما به موقعش 

گرچه پدر خیلی حامی داره و مدام بهش محبت میکنه و هدیه مسخره طبق صحبتاش

2تا برادر بزرگتر داره ولی تا شب ک همه از سرکار بیان میگه خونه تنهام🤦🏻‍♀️ممنونم زیبا همچنین 🥰

ممنونم دوست خوبم. 😍💚

امیدوارم اخلاق برادراش خوب باشه و باهاش مهربون باشن. 

کاش همه مثل شما باشن معاونای دخترم کیفاشوتم میگردن

مرسی قشنگم🥰💞