2777
2789

۲۱ روز از مدرسه میگذره و پسرم به مدرسه عادت نکرده. هر راهی بود رفتیم‌ هر روشی بود امتحان کردیم. ولی میگه باید بشینی دم در کلاس و نری. اگر تجربه‌اش رو دارین ممنون میشم کمکم کنین. پیش انواع مشاورها هم بردم ولی نتونستن کمک کنن.

پیشدبستانی هم اذیت کرد ولی فقط یکی دو روز. بعد راحت رفت. 

بیاین دلداریم بدین. راهنماییم کنین. امیدوارم کنین. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که گوش نمیدی اما من میگم 

بزار نره اشکال نداره 

اصلا بیدارش نکن بزار کلا نره مدرسه 

بفرستش برع یه هنری یاد بگیره بهش بگو یا درس یا کار تنبلی نداریم 

باور کن خودش میره 

اگه خونه هست باید ظرف بشوره و جارو کنه 

یا با باش بره سرکار 

به معلمش بسپار هر چی هم گریه کرد بی توجه باش بذار برو 

اگه نکنی تا آخر اینجوری میمونه 

یکی از آشنا ها پسرش چهارمه همچنان صبح ها تو خونشون قیامت و گریه زاریه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

پسر منم پارسال کامل رفت

امسال از روز اول گریه که نرو خونه.پیشم بمون.من توجهی نکردم برمیگشتم خونه

تا ۱ هفته گریه کرد.من حتی نگاه پشت سرم هم نگاه نمیکردم چون خودم ناراحت میشدم

الان خوبه

پیشش میمونم معلمش که اومد باهاش خداحافظی میکنم و تمام.

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

پیش دبستانی چی باعث شد که دیگه مشکلی نداشته باشه؟

خیلی راحت پذیرفت و رفت. من خودم هم تعجب کردم. انتظار نداشتم اصلا راحت بپذیره. محیط پیشدبستانیش آروم بود و شبیه خونه. ولی خوب اینجا مدرسه هست و بزرگ.

شما که گوش نمیدی اما من میگم بزار نره اشکال نداره اصلا بیدارش نکن بزار کلا نره مدرسه بفرستش برع یه ه ...

ممنونم عزیزم

من خودم کارمندم و مجبورم که برم. و میدونه هم نمیتونه تو خونه بمونه. اگه خانه دار بودم بخدا اینقدر عذاب نمیکشیدم. میموندم پیشش تا عادت کنه

پسر منم پارسال کامل رفتامسال از روز اول گریه که نرو خونه.پیشم بمون.من توجهی نکردم برمیگشتم خونهتا ۱ ...

ای جان خدا حفظش کنه 

دعاکنین  خدا قلب پسرمو آروم کنه. بتونه بمونه.😓