2777
2789

من هفته‌ی ۲۴ ونیم بارداریم بودم ، یهو لکه بینی خیلی کم و صورتی دیدم، رفتم دکترم بهم شیاف پرژسترون داد و استراحت مطلق بودم، بعد ۳ روز استفاده از شیاف دیدم بهتر نشدم نگران شدم رفتم بلوک زایمان بیمارستان میلاد اونجا دکتر سارا ستوده برام سونوگرافی نوشت، بچه‌هام همه چیزشون خوب بود و جاشون هم خوب بود وقتی دکتر ستوده جواب سونوگرافیم رو دید گفتن همه چیز خوبه، بهم گفتن بخواب معاینه‌ات کنم بهشون گفتم دکتر خودم معاینه‌ام نکرد و گفت اصلاً تو این شرایط نباید معاینه بشی ایشون در جواب گفتن من میدونم چجوری معاینه کنم بخواب خانم.. 

منم بهشون اعتماد کردم با اینکه اصلاً دلم نمیخواست معاینه‌ام کنه ولی گفتم وقتی اینجوری میگه حتماً بلده و یه چیزی میدونه!! موقع معاینه‌ دردم گرفت ، ایشون گفتن دهانه‌ی رحم بسته‌اس، ولی این دکتر بی تجربه با معاینه‌اشون دهانه‌ی رحمم رو تحریک کرد وقتی رفتم خونه به خونریزی افتادم، فرداش پشت هم سرویس بهداشتی میرفتم تا نصف شب که با خونریزی و ترشح رقیق از خواب پریدم و همسرم من رو سریع به اورژانس بیمارستان میلاد رسوند، بهم گفتن داری زایمان زودرس میکنی، وقتی خوابیدم برای معاینه دهانه‌ی رحمم ۱۰ سانت باز شده بود و بچه‌هام داشتن به دنیا میومدن..

بعد از کلی درد و زایمان طبیعی به دنیا اومدن و متأسفانه از دستشون دادم😭😭 من موندم با خاطرات بارداری، حرکاتشون .. روزی هزار بار با این خاطرات میمیرم و زنده میشم خیلی سخت و دردناکه.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ مادر خدا بهت صبر بده چ دردی رو تحمل کردی 💔

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

وای خدا چ سخت 

حق معاینه نداشته شما موقع زایمانت نبوده ک معاینه بشی من زمانی ک دهانه رحمم باز شده بود دکتر با سونو تشخیص داد ک باز شده

و وقتی قرار بود دریچه رحم رو قرار شد ببندن دکتر چندین بار بهم گفت این اجازرو ب ما میدی ک معاینه بشی؟

عزیزم تو بارداری ب هیچ وجه تاپیک های سقط و.. رو نخون

انقد این چیزا تو ذهنم میچرخه برعکس تا میبینم سریع بازمیکنم ببینم در اثر چی بوده فک کنم باید کلا یایت نیام این دو سه ماه اخر رو 😔

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی شنیدم که اون کسایی که دوقلو دارن باید سرکلاژ کنن تا زایمان زودرس نکنن از اقوام خودم با ای وی اف دوقلو داشت مثل شما با زایمان زودرس از دست داد وسری باد که باردار شد استراحت مطلق داشت وسر کلاژ کرد من خودم سرکلاژ بودم دکتر خوبی نداشتی که همون اول باید این کارو انجام می داد الانم غصه نخور دوباره باردار میشی شک نکن حتما حکمت خدا بوده

هم برات ناراحت شدم هم ازت لجم گرفت 

انقدددر بدم میاد بعضیا تا یه چیز کوچولو میبینن میدوند میرند بیمارستان ؟خب تا فرداش صبر میکردی میرفتی باز پیش دکتر خودت چرا خودتو دادی دست یه دکتر غریبه که بزنه بچه هاتو نابود کنه . ؟؟,,

وای خدااااااااا اعصابم داغون شد