2777
2789

هفته هشتم رفتم دکتر ،آزمایشام رو دید گفت آهنت کمه و قرص آهن نوشت برام .منه احمق هم یه ماه مصرف کردم .

از دکتره خوشم نیومد رفتم یه دکتر دیگه تو ۱۳ هفته بهم گفت آهن رو نباید الان بخوری و قطع کن .

الان ۱۸هفتمه و از دکتر دارم میام ،دیگه قطعی تصمیم گرفتم پیش این دکتر برم ...بهش گفتم ۱ماه آهن خوردم ، گف نباید میخوردی آهن تو سه ماه اول باعث پیش فعالی میشه ،گف کدوم دکتری برات آهن نوشته و اینا .

خیلی نگرانم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ میترسم چیزیش بشه بچه .

دکتر بازم گفت آهنت خیلی کمه باید بخوری ، ولی تو ۳ماه اول نه

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

خودتو اذیت نکن. همشون این حرفارو میزنن. برای اینکه بقیه رو خراب کنن.

من بیش فعالیو برای قرص فولیک اسید شنیدم. نه اهن. دیگه بهش فکرنکن. تموم شده رفته

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدگاه پزشکان تو نسخه کردن هم کمی متفاوته نگران نباش.خدا فرزندتو حفظ میکنه

مرسی جانم . کاش همینطوری که میگی باشه 

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
خودتو اذیت نکن. همشون این حرفارو میزنن. برای اینکه بقیه رو خراب کنن. من بیش فعالیو برای قرص فولیک اس ...

کاش چیزی نشه ، خیلی میترسم .

من اسید فولیک رو هم شنیدم .آهن رو ولی امروز فهمیدم

کاش چیزی نشه ، خیلی میترسم .من اسید فولیک رو هم شنیدم .آهن رو ولی امروز فهمیدم

نگران نباش عزیزم. اصلا. استرس بدتره برات. تموم  شده رفته. دیگه نخور

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

باز میگن نخوردن آهن بچه رو ناقص میکنه آدم می مونه چیکار کنه 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

خب الان استرس بهت وارد کرد خوب شد ؟ چه آدم مریضیه من سر پسرم سر خود قرص ویتامین دی پنجاه هزار خورده بودم دکتر فقط بهم گفت نباید میخوردی همین استرس دادن نداشت که الان چی کار میتونی بکنی ؟ 

ضمن اینکه هر وقت مسأله احتمال مطرحه یعنی دقیقا این احتمال هم وجود داره که هیچی نباشه مثل پسر من که هیچی نشد 

بیخود به خودت استرس نده هیچی نمیشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

فولیک اسید و ویتامین دی سه ماه اول

بله اونا رو هم مصرف میکردم . ولی تو ماه سوم آهن هم خوردم 

خب الان استرس بهت وارد کرد خوب شد ؟ چه آدم مریضیه من سر پسرم سر خود قرص ویتامین دی پنجاه هزار خورده ...

امیدوارم اینطوری باشه .

اون یکی دکتر فقط بهم گفت نباید میخوردی منم قطع کردم و چیزی نفهمیدم ولی این یکی گف پیش فعال میشه بچه و چرا خوردی و کدوم دکتری برات نوشته .

الان هم تو گوگل زدم نوشته تو یه ماه اول آهن ضروری هست واسه بدن و باید خورد . اصلا معلوم نیس چی به چیه 

امیدوارم اینطوری باشه .اون یکی دکتر فقط بهم گفت نباید میخوردی منم قطع کردم و چیزی نفهمیدم ولی این یک ...

ول کن تو رو خدا توی مغز پسر دومی من کیست بود توی کلیه ش کیست بود و پیلکتازی بود من چون سر پسر اولی تجربه کرده بودم خیلی درگیر نکردم خودمو همه ش هم بعد زایمان چک کردیم رفع شده بودن 

مواردی که توی جنینی قابل پیگیری نیستن رو کلا بی خیال بگذرون و به هیچ وجه به خودت استرس نده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85