2777
2789
عنوان

دانشگاه

201 بازدید | 16 پست

سلام دوستانی که دانشجوی رشته پزشکی هستین من پزشکی تعهدی قبول شدم از چند نفر سوال کردم بهم گفتن تا خودت نگی کسی نمیفهمه اگر داخل دانشگاه بقیه بفهمن بچه هایی که روزانه هستن به ما میخندن و مسخره میکنن؟ 

من خیلی استرس روز اول رو دارم استاد ها روز اول چی سوال میکنن؟ روز اول چجوریه؟ روز اول درس هم میدن؟ 

میگن به بچها خودتون رو معرفی کنین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمیعا به طور کل روز اولی مسخره میشید اگر حرکت ضایعی بزنید، مثلاً حمله کردن به کتاب خونه ی دانشگاه برای برداشتن رفرنسش😅

ولی هیچ کس نمیپرسه، کلا به روی خودت نیازی کسی هم نمیفهمه، اصلا نیاز نیست دروغ بگی، فقط هیچی نگو، به هر حال گناه که نکردی فقط تعهد به خدمت دادی

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

نمیپرسن بعد برای چی باید بخندن یا مسخره کنن ؟چه عیب و ایرادی مگه داری سرت رو بالا بگیر

مشکل من اینه که پسرعمم دقیقا داخل همون کلاسه و میره به همه فامیل میگه تعهدی هست و فامیل ما هم اینقدر بی جنبه هستن و میشینن کلی بهت میخندن🙄

مشکل من اینه که پسرعمم دقیقا داخل همون کلاسه و میره به همه فامیل میگه تعهدی هست و فامیل ما هم اینقدر ...

خوده خانواده چکاره هستش حالا 

ببین لصن اهمیت نده نزار همین خانواده باعث بشن تلاش هات کم دیده بشه