2777
2789

کاش اون وقتی که التماس می‌کردم بزارن برم باشگاه میزاشتن برم و بهم تلقین نمیکردن انقدر بی عرضه ام که دست و پام در میره و به درد باشگاه نمیخورم

کاش اون وقتی که التماس میکردم میخوام گیتار یاد بگیرم حمایتم می‌کردن تا یاد بگیرم جای اینکه بگن مطربی به درد نمیخوره و از این کسشرا تحویلم بدن 

کاش اون وقتی که میخواستم انتخاب رشته کنم انقدر تو انتخابم دخالت نمیکردن ، آره در نهایت شاید تو اون رشته هم خوشحال نبودم اما تا این حد هم پشیمونی برام به بار نمیومد 

کاش جای این که انقدر من رو با بچه های مردم مقایسه کنن و بهم سرکوفت بزنن یکم هم خودشون رو با پدر و مادرای همون بچه ها مقایسه میکردن و یاد میگرفتن

کاش وقتی میگفتم دل منم تفریح میخواد نمیگفتن پنجشنبه جمعه برای درس خوندنه نه تفریح

پول اضافه برای تفریح نداریم 

کاش خواسته هام و نیاز هام رو مسخره نمیکردن و نمیگفتن بقیه تو گوشت خوندن که فلان خواسته رو داری 

انقدر گفتن بقیه تو گوشت خوندن که از ترسم با هیچکس دوست نشدم که نگن فلانی تو گوشت میخونه

کاش اصلاً عقیم و نازا بودن و هیچوقت بچه دار نمیشدن 

کاش انقدر دلم رو خون نمیکردن 

اونوقت شاید الان آدم قوی تری بودم

شاید الان افسردگی حاد نداشتم

شاید انقدر با دیدن رابطه سالم و صمیمی بقیه با پدر و مادرشون گریه نمیکردم 

شاید اظطراب اجتماعی نداشتم 

شاید مجبور نمیشدم هربار که فکر خودکشی میزنه به سرم قرص خواب بندازم بخوابم تا صدای افکارم رو ساکت کنم 

و هزار شاید دیگه 

کاش هرکس و ناکسی اجازه بچه دار شدن نداشت

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم چنین مشکلات تو برای ما

خب معلومه که مشکلات کسی برای کسی اهمیت نداره 

خب اهمیت بدن چه کاری از دستشون بر میاد ؟

اونی که باید اهمیت میداد نداد اونوقت بشینم از بقیه توقع داشته باشم ؟

نوشتم که خالی بشم 

تو هم اگر خیلی‌ بهت برخورد به جهنم 

بین تمام مشکلاتم نظر تو برام ته چاهم محسوب نمیشه 

عزیزم تا وقتی این کارها رو مرور کنید هیچ پیشرفتی در کار نیست این کاشها فقط بیماریت رو تشدید می‌کنه.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

عزیزم تا وقتی این کارها رو مرور کنید هیچ پیشرفتی در کار نیست این کاشها فقط بیماریت رو تشدید می‌کنه.

میفهمم چی میگی ولی

جای زخم همیشه میسوزه 

هم چنین مشکلات تو برای ما

الان مگه شما رو کسی مجبور کرده بیای داخل این تاپیک که داری اینجوری رفتار میکنی 

استارتر از روی دردو دل تاپیک زده مرهم نمیتونید باشید لااقل نمکم نریزید

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚