2777
2789
عنوان

بچه برادرم

95 بازدید | 8 پست

بچه‌ها بچه برادرمو خیلی دوست داررم واسش جون میدم یه پسر نانازیه ۲ سالشه 

زن برادرم با هم ارتباطمون خیلی‌ خوبه و تا الان دخالت نکردم به من ربطی نداره ایشالله همیشه شاد و سالم باشن خانوادشون 

زن برادرم بهم گفت انقدر بغلش نکن بهش نچسب البته با خنده ها 

بچه ها یعنی من کار بدی کردم ؟

آخه چجوری بغلش نکنم 

هر دفعه میاد خونه بابام خودش تا منو میبینه میدوهه سمتم منم هر دفعه همش بغلمه

هر چیم مامان باباش نخرن من براش میخرم ولی به خدا تو تربیتش اصلاً دخالت نکردم هر چی بهم بگه میگم باید از مامانی و بابایی بپرسیم یا میگم نه ببین اینو مامان گفته 

چیزیم تا الان براش نخریدم که مامانش مخالف باشه چه خوراکی چه چیز دیگه قبلش حتماً بهش میگم اگه اوکی داد میخرم 

به نظرتون کارم اشتباهه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یکم فاصله حفظ بکن تا حرمتت حفظ بشهدرسته عمه ای دوستش داری

به خدا کاری نکردم هر چی انجام بدم قبلش از خودشو داداشم میپرسم میگم این اشکال نداره 

ولی به خدا خیلی‌ دوستش دارم اصلاً انقدر این بچه خوبه فقط میخوام بخورمش انقدر نفسه 

وااااای خدا کی من عمه بشم،براش جون بدم،خدا حفظش کنه،ولی زنداداشت شوخی کرده به نظرم،من که خودم مادرم کیف میکنم وقتی یکی عاشقانه بچه مو دوست داره حالا میخواد همه باشه یا خاله یا هر کس دیگه ای،