2777
2789

از ابتدای خاستگاری شکم بزرگی داشت و خوش خوراک بود

اصلا از تیپ و استایل خوشم نمیومد

خلاصه تیپش رو درست کردم امااااااا شکم

بخاطر قند خون بالا بهش اصرار کردم بره باشگاه 

بعد از ۱۵ سال زندگی مشترک بالاخره الان ۳ ماهه بکوب میره باشگاه

هر چی من بی خیال خودم شود و دارم پهلو و شکم میارم اون داره جذاب و خوش هیکل میشه

من خودم چون  قد بلند و لاغر بودم و هرگز هیکلم دغدغه ام نبوده اما بعد از زایمان دومم و سن ۴۱ بالاخره آدم تغییر میکنه و اون هیکل پرفکت مجردی دود میشه میره هوا

امان از تنبلی که هنوز نتونستم کنارش کنم و برم باشگاه

لازمه‌نگران بشم یا زوده؟🤣🤣🤣

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیرم هست شروع کن

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

به نظرم یکم نگران باش🤣🤣🤣

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بجای که تمرکزتو بزاری رو خودت گذاشتی رو شوهرت؟همیشه یادت باشه تو زندگی فقط به خودت برسی . نه همسرت چون فردا نمیگه دست دردنکنه منو آوردی بالا و خوشتیپ شدم . میگه تو خیلی الان کمی برام

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بجای که تمرکزتو بزاری رو خودت گذاشتی رو شوهرت؟همیشه یادت باشه تو زندگی فقط به خودت برسی . نه همسرت چ ...

به قرآن

بخدا صبح از ۹ تا ۱۲ توی آشپزخونه ام غذای رژیمی براش میپزم 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام