2777
2789
عنوان

خواهرم بارداره

303 بازدید | 15 پست

منم باردارم زنداداشم که عقده هروز خونه مامانمه تا شب شوهرش بیاد یه هفته درمیون اونجاست بنظرتون خودش شعورش نباید برسه نیاد چون نمیتونه برسه به ما بابامم که نمیاد زن داداشمم غذا نمیذاره بابامم که نمیتونه پاشه برای اون غذا بذاره 

مامانت بیادخونه شما زنداداشت هم تنها وایسته اونجا. مهمون یکروزه ن یکهفته. باباتم بره بیرون غذابخوره یابیادخونه شما

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

مامانت بیادخونه شما زنداداشت هم تنها وایسته اونجا. مهمون یکروزه ن یکهفته. باباتم بره بیرون غذابخوره ...

همون دیگه مامانم بیاد بابامم نمیره بیرون غذا بخوره خونه مام نمیاد اونم جالبیش اینه نمیره ببینه مامانمم نیست خونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی انقد راحته که میاد میمونه خب بهش بگن کمک کنه من خودمم تو عقد میرفتم میموندم غذا نمیذاشتم حس میکردم خواهر شوهرم شاید خوشش نیاد یخورده آدم سردیه ولی ظرفارو میشستم یا سفره پهن میکردم جمع میکردم 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همون دیگه مامانم بیاد بابامم نمیره بیرون غذا بخوره خونه مام نمیاد اونم جالبیش اینه نمیره ببینه مامان ...

خب باباتم ولش. کن خسته میشه ی راه حلی گیدامیکنه میتونه زنداداشت غذادرست کنه برابابات باهم بخورن

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

خب باباتم ولش. کن خسته میشه ی راه حلی گیدامیکنه میتونه زنداداشت غذادرست کنه برابابات باهم بخورن

نمکنه عزیزم مشکل اینه برای همین یا باید مامانم براشون بپزه بیاد یا نمیاد مشکل اینه

نمکنه عزیزم مشکل اینه برای همین یا باید مامانم براشون بپزه بیاد یا نمیاد مشکل اینه

مامانت بیاد.خونه شما. تقصیرمامانته ک انقدوابستشون کرده تمام.

بخدا من الان که باردارم دو تا پاهمم گرفته اصلا با یه وضعی راه میرم 

کارای خونه رو نصف نصف انجام میدیم غذا رو هم من میذارم 

چه برسه به اینکه سرحال باشی کار نکنی

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

مامانت بیاد.خونه شما. تقصیرمامانته ک انقدوابستشون کرده تمام.

بیچاره مامانشون که فکر کنم خیلی مهربونه. مامان من، من که بچه خودشم یه کاری میکنه برام سرم منت میذاره و صد بار میگه چه برسه بخواد هر روز برای عروس یه کاری بکنه

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

شما و خواهرت مگه سر خونه زندگی خودتون نیستید؟چرا هر روز اونجایید که مادرتون هم به‌ شما برسه هم به داداش و زنداداش و شوهر؟گناه داره بیچاره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤