2777
2789
عنوان

فروشندگی تو دیجی کالا

111 بازدید | 22 پست

همسرم فروشگاه داره و من میخام یه دیجی کالام داشته باشم ب عنوان فروشنده

الان کارای ثبت نامشو انجام دادم یه تومنم پول زدم ولی یه سریا میگن خیلی بده🥺ناامید و عصبی شدم اصن اعصابم خراب شد

کسی تجربه شو داره؟اینم بگم ک دقیق و ب موقع هستم

خیلیا میگن چون ب موقع تحویل انبار ندادن دیجی کالا غیرفعالشون کرد

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
اگه خوبو به موقع باشین چرا که نه

تجربشو داشتین شما🥲شوهرم بم اعتماد کرد گف مسئولیتاش با خودت دیگ من فقط حمایتت میکنم تو خونه بیکار نباشی

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خوب نیست اصلا

چرا؟

اینک پولش ۲۰روز بعد میده و میدونم

بستگی داره خیلی ها موفق نبودن ولی یه خانمی رو میشناسم روسری میفروشه و راضیه کلا کاریه که خیلی حوصله ...

مرسی عزیزم🫠استرسی شدم یهو

تجربه من فقط خرید بوده 😅

منم همینطور

امروز یهو جوگرفته شدم گفتم فروشنده دیجی میخام بشم

چرا؟ اینک پولش ۲۰روز بعد میده و میدونم

درصد زیادی خودش برمیداره، برای هر یدونه سفارش باید هر روز پاشی بری انبار، جنس سالمو مرجوع میکنن ضرر میشه، یه تیک غیراصل رو بعضی جاها نزنی کلی جریمت میکنن، خیلی برندارو نمیذارن بفروشی و ...

چی میخوای بفروشی؟

کالای خاب

چیزایی مث بالش و پتو و تشک و ….

قربانت شما دیگه ثبت نام که کردی توکل بر خدا کن و شروع کن اگه خوب بود انشالله به منم خبر بده منم برم ...

چشم

درصد زیادی خودش برمیداره، برای هر یدونه سفارش باید هر روز پاشی بری انبار، جنس سالمو مرجوع میکنن ضرر ...

اره اینارو میدونم خوندم

جنس ما اصل و غیراصل نداره

ایشالله ک سفارشم هرروز بیشتر از ی دونس میصرفه برم انبار🥲