2777
2789

بهش گفتم به من نگو عشقم نفسم حرف های عاشقونه نزن گفت چرا گفتم وقتی به یه نفر میزنی نیا به منم بزن گفت به خدا به اون الکی اینجوری میگفتم به تو از واقعیت میگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن تو دهنش خون بالا بیاره

حتما به اونم میگفته به زنم الکی میگم عشقم حسی بهش ندارم حرفام به تو واقعیته

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             

جان دل 

الان چرا حساسی روی این آدم ؟ ارزش حساس بودن رو داره؟ جز اینه که فقط اعصاب خودتو خورد میکنی .؟؟ 

بجاش درست فکر کن ببین از الان به بعد از زندگی چی میخوای ؟؟ (بجز بچه دار شدن یا هوار شدن روی زندگی دیگران... )

به هر چیز دیگه که حالتو خوب میکنه فکر کن... و سعی کن بهشون برسی مخصوصا به استقلال مالی فکر کن... برات آرزوی موفقیت و آرامش دارم