الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راس میگیی قیمت بازار دستمنبووود نگرفتم هنوز ابانمیگیزم
لباس خیلی گرونه من سعی میکنم تا جایی که میشه لباسامو میپوشم
مثلا الان بارونی دارم برا چند سال پیشمه ولی پالتو برا زمستون ندارم پالتوم خیی داعون شده
ولی واقعا حیفم میاد مثلا ۳ بدم برا یه پالتو
اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟
اول بارونی یا کتت رو بخر بعد شال بعدم شلوار ببین هر کدوم از بودجت کم اومد بتونی حذف کنی.
کفش نیاز نداری؟
اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑