2777
2789
عنوان

واسه یک دست لباس پاییزی چقدر باید کنار بزارم ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شال پشمی؟ چرا پشمی؟ منظورت از این شالای ضخیم پاییزیه؟شال ضخیم پارسال حدود ۵۰۰ بود امسالو نمیدونم کت ...

نه همون تا ۵ میتونم حساب کنم 🫠

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

راس میگیی قیمت بازار دستم‌نبووود نگرفتم هنوز ابان‌میگیزم

لباس خیلی گرونه من سعی میکنم تا جایی که میشه لباسامو میپوشم

مثلا الان بارونی دارم برا چند سال پیشمه ولی پالتو برا زمستون ندارم پالتوم خیی داعون شده

ولی واقعا حیفم میاد مثلا ۳ بدم برا یه پالتو

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

پنج شیش تومن میخای.بنظرت با بارونی یا کاپشن چ شلواری خوبه؟

یه جور شلوار دیدم پشمی راسته قد ۹۰ . پاکتی هست لبه پاچه شلوار 😁

نه همون تا ۵ میتونم حساب کنم 🫠

اول بارونی یا کتت رو بخر بعد شال بعدم شلوار ببین هر کدوم از بودجت کم اومد بتونی حذف کنی. 

کفش نیاز نداری؟

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

لباس خیلی گرونه من سعی میکنم تا جایی که میشه لباسامو میپوشممثلا الان بارونی دارم برا چند سال پیشمه و ...

امسال نخری سال دیگه میشه ۴ ۵ تومن 🤦🏻‍♀️

اول بارونی یا کتت رو بخر بعد شال بعدم شلوار ببین هر کدوم از بودجت کم اومد بتونی حذف کنی. کفش نیاز ند ...

باشه عزیزم 

اره خداروشکر اونو پارسال خریدم . چرمه جنسش خوبه واسه امسال هم میتونم استفاده کنم

لباس خیلی گرونه من سعی میکنم تا جایی که میشه لباسامو میپوشممثلا الان بارونی دارم برا چند سال پیشمه و ...

پالتوزیر2500نیس اصلا

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

من امروز خریدم جنسشون متوسطه 

ی شومیز پاییزه ۹۰۰

شال ۳۸۰

شلوار ۱۱۰۰

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑