2777
2789

اون ی اشتباه میکنه من ناراحت میشم‌قهر میکنم 

اون قهررر تر‌میشه عین خود‌بچهدها من‌انتظار دارم وقتی ناراحتم بیاد ازم‌عذرخواهی کنه اون‌کلا جوری اخم داره انگار طلبی داره ازم اصن انقدر رفتاش. بد میشه 

حالم خوب‌نیست ثقتی ک‌قهریم روحیم‌خیلی ضعیف میشه حالم بد خوش بحالش عین‌خیالش نیست اتفاقا خیلی انگار بهش خوش‌میگذره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر دیوونه منم همینه من اخم میکنم اون بیشتر خودشو میگیره انکار من اشتباهی کردم و این منو بیشتر عصبانی می‌کنه دلم میخواد جرش بدم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

شما مثل منو شوهرم هستین

من از یه جایی تصمیم گرفتم قهر نکنم

و وقتایی که ناراحت میشم یکم سکوت میکنم بعد میگم بخاطر این ازت ناراحتم

و میدونم اگر ادامه بدم دعوا و قهر و....

و بعدش روان خودم بهم میریزه

پس سعی میکنم سکوت کنم

شما مثل منو شوهرم هستینمن از یه جایی تصمیم گرفتم قهر نکنمو وقتایی که ناراحت میشم یکم سکوت میکنم بعد ...

من هی میگم ولی یادم میره

اونشب واقعا حرفای خوبی نزد من بخاطر اخرشب بود همسایه ها صدای ببند دعوا نشنون سکوت کردم‌اون  فقط حرف زد خیلی دلخورم ازش و خیلیییی دلخورتر ک بدتر ناراحتی میکنه مثلا اذیت بشم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من هی میگم ولی یادم میرهاونشب واقعا حرفای خوبی نزد من بخاطر اخرشب بود همسایه ها صدای ببند دعوا نشنون ...

ما دوماه پیش دعوای بدی کردیم و خیلی حرفای بدی زد تا چندروز حالم بد بود گریه و حال بد و...

بعد از چند روز شاکی شده که چرا حالت بده میگم بخاطر حرفای تو دوباره شاکی شده که مگه من چی گفتم....!!!!

اینم شانس ما هست خواهر

منم نمونشو دارم. خدا لعنتشون کنه

بخدا امقد این چند روز همش میگم خداازش نگذره حرفای زد ک حداقل باید چندروز عذرخواهی میکردم ن اینجوری باز 

متنفرممممم ارش😭😭😭😭

من خوشحالم

کاش ب این درجه برسم😭

ما دوماه پیش دعوای بدی کردیم و خیلی حرفای بدی زد تا چندروز حالم بد بود گریه و حال بد و...بعد از چند ...

حالم واقعا بد واقعاااا خوب نیست😭😭😭