2777
2789
عنوان

چطوری با دخترم رفتار کنم

319 بازدید | 39 پست

امروز وقتی رفتم بیارمش معلمش گفت همه بچه ها تکلیف نوشتن الا دختر من حتی معلم گفت زنگ تفریح نگهش داشتم که بنویسه اما به زور سه خط نوشته گفت بازیگوشی میکنه طبق معمول تکلیف نمینویسه تکلیفشون عدد یک بود 

خودمم تو خونه باید مجبورش کنم تا بنویسه انقدر حرص میخورم سر تکلیف نوشتن که قلبم درد میگیره 

چطوری براتون توضیح بدم بلده بنویسه تواناییشو داره اما علاقه ای به تکلیف نوشتن نداره بچه باهوشیه اما کارایی که خودش دوست داره انجام میده نه از معلم حساب میبره نه پدر مادر نمیدونم چیکارش کنم خستم خسته خسته خسته 

فکر نمیکردم اینطوری باشه من فکر میکردم هوش و علاقه به درسش به خودم بره گفتم اگه یه درصد به من بره زرنگ کلاسه الان با این اوصاف تنبل کلاس شده معلمشون مستقیم و غیر مستقیم بهم میگه امروزم جلو یه معلم دیگه گفت که تکلیف نمینویسه و همه نوشتن جز اون فرض کنید نصف کلاس پسره نصف دختر حتی پسرا که از دخترا شیطون ترن مشتاق تر از دختر من درس میخونن 

یه جوری دخترمو توصیف کنم که به اندازه ۱۰ تا پسر لجباز و حرف گوش نمیده اینطوری نیست که سر صندلی بند نشه یا سر و صدا کنه ولی انگار قانون خودش داره از کسی پیروی نمیکنه 

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت نوشت تشویقش کن،جایزه بگیر کم کم عادت میکنه بنویسه،مواظب باش شرطی نشه

اصلا تشویق و تنبیه روش اثری نداره بچه عجیبیه

یک قسمت بر می گرده به ذات (ژنتیک)

یک قسمت بر می گرده به روش تربیتی، باید از همون دوران نوپایی کودک، بهش دیسیپلین و نظم اموزش بدیم. روتین های مختلف داشته باشه (اینکه چه ساعتی مثلا بخوابه و بیدار بشه و غذا بخوره و ...)

البته احتمال ADHD را هم باید در نظر گرفت، اگه تمرکز هم کم هست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
یک قسمت بر می گرده به ذات (ژنتیک)یک قسمت بر می گرده به روش تربیتی، باید از همون دوران نوپایی کودک، ب ...

البته هر کار دلش خواسته کرده از بچگی 

یک قسمت بر می گرده به ذات (ژنتیک)یک قسمت بر می گرده به روش تربیتی، باید از همون دوران نوپایی کودک، ب ...

من هوشم خیلی خوبه انقدر عشق درس داشتم خودمم پیش دبستانی رفتم اختلاف سنیم با دخترم کمه قشنگ یادمه چقدر درسامو با علاقه مینوشتم من درمونده شدم نمیدونم چیکارش کنم امروز واقعا خجالت زده شدم جلو معلمش قشنگ میگفت تنبل کلاسه اخه چرااا چرا وقتی توشکمم بوده من مرتب درس خوندم این بچه از جنینی با علم و درس رشد کرده من و پدرشم جلوش درس خوندیم