2777
2789
عنوان

چطوری با دخترم رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 39 پست
من هوشم خیلی خوبه انقدر عشق درس داشتم خودمم پیش دبستانی رفتم اختلاف سنیم با دخترم کمه قشنگ یادمه چقد ...

نوشتید از کوچکی هر کاری دلش خواسته انجام داده.نه باید در مورد کودک سختگیر بود و نه اینکه اینطور باشه که هیچ قانونی در خونه نداشت و کودک هر کاری خواست انجام بده... همین نداشتن قانون در خونه باعث میشه، بچه در مدرسه هم نتونه اون چارچوب و قانونمندی کلاس درس را تحمل کنه. 

بچه باید یاد بگیره گاهی باید کارهای خسته کننده را هم انجام بده و نمیشه فقط دنبال بازی بود. 

الان هم تا دیر نشده، به فکر چاره باشید. براش یک ساعت مشخص هر روز تعیین کنید برای انجام تکالیف، باید براش روتین بشه. بازی و کارهای تفریحی را بگذارید به عنوان یک جایزه برای انجام تکالیف

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه هم سر تکلیف نوشتن منو اذیت میکنه هیچ علاقه ای نداری هیچی ....

والا همه بچه ها همینن 

از ۱۲ دارم اصرار مبکنم ۴تا یک نوشته بچم

باز خوبه بچه ات میگی باهوشه

بچم ک بنطرم هوشی هم کم داره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نوشتید از کوچکی هر کاری دلش خواسته انجام داده.نه باید در مورد کودک سختگیر بود و نه اینکه اینطور باشه ...

دقیقا درست گفتید حالا میفهمم تربیت از همه چی مهم تره ...

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

بچه چند سالشه دقیقا؟ مهد و پیش دبستانی رفته؟
کلاس اوله؟ الان تازه مدارس شروع شده. اگر سابقه ی مهد نداره این رفتارها عادیه.
هی ربط به خودتون نده. اینکه اون تو شکم شما بوده شما درس خوندی هیچ ربطی به رفتار الانش نداره.
آرامش خودتو حفظ کن.
برای همه پدر و مادرها پیش میاد همچین چیزی. اگر واقعا درس خونده و تحصیل کرده هستی اینجا نباید دست و پات رو گم کنی. یا عصبانی بشی. 

باید یاد بگیره لذت رو به تعویق بندازه برای لذت بزرگ تر.
وقتی میاد خونه بهش ساعت رو نشون بدید. بگید اگر تا فلان ساعت نوشتی با هم میریم بیرون.
برنامه رو هر روز عوض نکنید. ثابت باشه.
ساعتی که برای تکلیف انتخاب می کنی خسته و گرسنه نباشه.

بعد کلا صبر کردن رو بهش یاد بدید. خواسته ای داره زود براش انجام ندید. 

اگر اولین باره داره اموزش میبینه و قبلا  مهد یا پیش نرفته بنظرم طبیعیه کم کم به محیط عادت میکنه 

پسر من از رنگ کردن بیزاره کارهای سختو راحت انجام میده موقع رنگ کردن پامیشه فرار میکنه 

تازه دارم باهاش کار میکنم

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
بچه چند سالشه دقیقا؟ مهد و پیش دبستانی رفته؟ کلاس اوله؟ الان تازه مدارس شروع شده. اگر سابقه ی مهد ند ...

سابقه مهد نداره پنج سالشه تازه رفته پیش دبستانی

اگر اولین باره داره اموزش میبینه و قبلا مهد یا پیش نرفته بنظرم طبیعیه کم کم به محیط عادت میکنه پسر ...

اره اولین بارشه پنج سالشه 

ذهن بچه ها مثل بزرگسالا پیچیده نیست دغدغه ندارن باهاش بازی کن خاله بازی کن نقاشی بکش . تو نقاشی بگو چی دوس داری مامان هرچی دوس داری برام بکش برات بخرم . تو خاله بازی بگو مامان جون برای خونت چی بیارم ؟ بعد نوبت تو شد بگو من دوس دارم بیای خونه من درس من بنویسیم ... خیلی کارا میشه کرد از خلاقیتت استفاده کن . به معلمش هم بگودیگه حق نداره راجب بچت پیش بقیه و پیش خودت منفی حرف بزنه 

نظم و با روش عروسک هاش یا کارتون های بچگونه آموزش بده 

برای کارای خوبش تشویقش کن 

برای کارای بدش تنبیه نکن تشویق و قطع کن