2777
2789

قلب بچه دوستم سوراخ داره

تو ۳۸ هفتست نگرانه خیلی

بنده خدا با آی وی اف بچه دار شده😔ناراحتم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من دوران دبستان یه دوست داشتم قلبش سوراخ بود و زنده بود ان شاء الله ایشونم هیچیش نمیشه

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

بسته به وخامت قضیه یا سریع عمل می کنند. یا صبر می کنند در بعضی موارد خودش بسته می شه. یا تا چهار ماهگی صبر می کنند و بعد عمل می کنند.

این چندمین مورد آی وی اف هست که این مورد رو داره من می بینم. 

آی وی اف دلیلش نیست ها.
ولی گاهی دلیلی داره که یه زوجی بچه دار نمی شن. طبیعت سعی می کنه ناهنجاری های ژنتیکی رو کم کنه. و گاهی ما آدم ها نمی خواهیم قبول کنیم.
یکی از مواردی که من می شناسم خود پدر بچه در نوزادی همین مشکل رو داشت. 

من بچم بعد بدنیا اومدن گفتن سوراخ که با برسی بیشتر انگار نبود خدا رو شکر یا خودش ترمیم شد شاید ولی ک ...

اکثرا خودشون ترمیم میشن...شکر خدا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎