این زنیکه ام اس داره که البته به درک ، عروسی من نیامد زایمان کردم نیامد ، بابام سکته قلبی و مغزی کرد نیامد ، مامانم سرطان روده گرفت نیامد، من شهر غریبم نوزاد دارم شوهرم کارش یه جوریه دو روز خونست یک هفته نیست ، اون دو روز هم انقد خسته همش خوابه دختر منم شبا ساعت ۳ میخوابه من چند وقت بود دیگه خیلی بچه داری و کار خونه و دست تنهایی بهم فشار آورده بود واقن عصبی و بی حال شده بودم دیروز رفتم شهرمون پیش خانوادم گفتم هم برم یه نوروبیون بزنم هم اینکه باید دکتر زنان میرفتم ، دکتر غدد میرفتم ، هم اینکه چندماه بود اصلاح ابرو نرفته بودم ، گفتم دخترمو بزارم پیش مامانم برم کارامو کنم و یه خورده استراحت کنم ، به جون بچم خالم از ۷ صبح هر یک ربع یه بار زنگ میزد میگفت بیاید خونمون😏 مامانم هی میگفت شرایطش رو ندارم فعلا ، بچم ۷ صبح بیدار شد نشست بخدا دیشبم ۳ خوابیده بود تا ظهر صد دفه زنگ زد بابامم نمیزاره تلفن رو بکشیم ، منم بلیط گرفتم برگشتم گفتم هم برم خونه خودم تنها بشینم بهتره بچه ها به حدی عصبی ام که حساب نداره بخدا دارم از بی خوابی از پا درمیام آخه شعور هم خوب چیزیه
عزیزم من از همین بی خوابی بخدا به مامانم پناه بردم چون دخترم خیلی خوابش کمه گفتم اونجا مامانم نگهش م ...
برنمی گشتی میموندی
به خالت هم میگفتی لطفا زنگ نزن شرایط بچه اینجوریه و بی خواب میشه
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)
عزیزم درکت میکنم که خسته ای.ولی خب دیگران درک نمیکنن.شما خودتو ناراحت نکن.کاریه که پیش اومده ولی از من به تو نصیحت بچتو به صدا عادت بده اینجور که معلومه چون تو خونه تنها هستی خونه رو ساکت میکنی بابت زنگ تلفن اینجور بیدار میشه
اسی جان یکی دو روز تو خونه ات استراحت کن و دوباره برو پیش مامانت و اینبار از قبل خیلی محترمانه به خاله ات زنگ بزن و بگو لطفا تا دو روز با ما تماس نداشته باش چون من مهمون مامانم هستم و به کمکش نیاز دارم.. بگو اگر گوش ندی مجبور میشیم جواب تماس رو ندیم
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
وااا😒اونکه شاید از شرایط الانت باخبر نبوده. دوست داشته ببینتت. این همه فوش!! ..چیه اینکه میگه بگم ب ...
آره حالم خوب نیست ، بو گنده عرق میدم نمیتونم حموم برم از دست بچم نمیتونم موهای بدنم رو شیو کنم سوزش و خارش دارم دکتر نمیتونم برم تنبلی تخمدان دارم دکتر نمیتونم برم ، ایروهامو چند ماهه بر نداشتم آرایشگاه نمیتونم برم من به جز مامانم کسی رو ندارم ، خالمم کلا خل وضعه مامانم میگه ماهم آسایش نداریم از دستش
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
براچی بریم ؟؟ عروسی من نیامد ، زایمان کردم نیامد ، داداشم رفت تو کما نیامد ، بابام سکته کرد نیامد ما ...
اگ انقد خونه ش نزدیکه ک میزنگه بیاین بیاین
خواهرش سرطان داشت نیومد؟
ینی الان چند ساله پاش رو خونه مادرتون نذاشته؟
(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است. (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)