2777
2789
بهشون فک نکنمثل من میشیصورتم چروک شدهدندونام خراب همش از غصه و ناراحتی فک کنی فیلم بود تموم شد

بمیرم برات هرجاهم جواب ضربه هاشون تنهایی اومدم بدم

بدتر شوهرمو پر کردن مامانش و خواهرش ستایی بهم زدن

ضربه رو با کلمه خواهرته باهات بزرگ شده و این داستانا

خوشی من و شوهرم ۵ ماهه اول عقد بود 

من ده سال از دستشون به شدت عذاب کشیدم متنفر بودم ازشون ۱۳ سال کینه داشتم نمیخواستم زنده ببینمشون

تا اینکه یک سری مراقبه فیلم کتاب و...خدا سر راهم قرار داد و  بهم کمک کرد دلم رو بزرگ کرد 

بخشیدمشون هم در دلم هم در مغزم هم رفت و آمد میکنم عادی 

و اینقدر آروم شدم حتی دیگه دوسشون هم دارم 

اینکه میگم اذیت کردن و نامردی خیلی شدید بودا 

البته اونام ی مقدار آروم گرفتن اذیتاشونو ی جورایی تموم کردن 

اما قطعا شما هم میتونی اگر بخوای کمکت میکنم 

خدا کافی ست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برات هرجاهم جواب ضربه هاشون تنهایی اومدم بدمبدتر شوهرمو پر کردن مامانش و خواهرش ستایی بهم زدنض ...

خدا نکنه

من که تو عقد هم خوشی ندیدم

بس که مادرش پرش میکرد 

خودش ه م زحمت کشید همون هفته دوم خیانت کرد 

خدا نکنهمن که تو عقد هم خوشی ندیدمبس که مادرش پرش میکرد خودش ه م زحمت کشید همون هفته دوم خیانت کرد

الهی خدا ازشون نگذره بحق آبروی زهرا

که با وعده وعید دروغ یه دخترو بگیرن بعد بدبختش کنن

همین جا لطفا

اول باید به خودت و خدا بگی که من دیواری نمیکشم

دیواری نمیخوام باشه،یعنی اصراری ندارم که کینه و ...ادامه دار باشه و کمک بخواه که دلت رو بزرگ کنه

معلومه که سخته اما دیدت میخوام منفی یا خاکستری نباشه حداقل حد وسط باشه تا به مرور رنگ روشن بخشش بگیره 

مرحله ی دوم اینو بدون که نصف کارها و رفتارها میتونه از روی دلسوزی ناخودآگاه غیر عمد یا حس اینکه تجربشون بیشترع مطرح میشه و از روی عداوت و پدرکشتگی نیست.

خدا کافی ست.
همین جا لطفا

بعد فیلم کلبه رو ببین مضمونش ترسناک نیست اول فیلم در مورد یک خانوادست که رفتن پیک نیک دختربچشونو از دست میدن 

کتاب های تنها عشق حقیقت دارد و جز عشق راهی نیست آقای برایان ال وایس رو دانلود کن یا بخر بخون 

کتاب های دیگه روان شناسی و یا در مورد بخشش رو جستجو کن بخون 

نماز شب هم مفیده 

خیلی هم به گذشته فکر نکن خدا مطمئنا درهای بهتری روت باز میکنه

خدا کافی ست.