2777
2789
عنوان

از دست مامانم کلی خودمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 22 پست
😐سخته سخته و سخته واقعا زندگی با همچین خانواده ای که باهاش هم عقیده نباشی سخته

ممنونم که درک کردی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ممنونم که درک کردی

چون خودمم همینم نه در این حد در حوزه های دیگه ...💔

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی از خدا میخوام بهت صبر بده بنظر من رفتار آروم جواب نمیدهیبار سلیطه بازی در بیار دیگه میدونن قبل ه ...

الان دیگ سلیطه بازی درآوردم جیغ و داد کردم خودمو زدم فهمید نباید اینکارارو کنه 

یجوری منو دست پایین میگیره انگار تو جوب بزرگ شدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چون خودمم همینم نه در این حد در حوزه های دیگه ...💔

خدا بهمون صبر بده فقط 🤦🏼‍♀️

الان دیگ سلیطه بازی درآوردم جیغ و داد کردم خودمو زدم فهمید نباید اینکارارو کنه یجوری منو دست پایین م ...

کار خوبی کردی ...بعضی مادرا هم همچین افکار قدیمی دارن دیگه چ میشه کرد زنعموی منم همینطوریه..فک میکنن ازدواج یه دستاورد خیلی بزرگه و فقط همین براشون مهمه‌

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

خدا بهمون صبر بده فقط 🤦🏼‍♀️

فقط منتظرم کارام درست بشه فقط دارم تحمل میکنم میزارم میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم

ولی موندم چجوری میخوام این چند سالی که طول میکشه کارام درست بشه رو تحمل بکنم دیگه به اینجام رسیده همین پریشب نشستم کلی اشک ریختم ...

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨