2777
2789
عنوان

از دست مامانم کلی خودمو زدم

248 بازدید | 22 پست

خواستگار معلوم نیس از کدوم گوری زنگ زده کی منو معرفی کرده هرچی از این مراسمات خاله زنگی فراری هستم یکی تو مراسمات خاله زنکی شماره مامانمو داده 

مادره زنگ زده تمام آمار خونه ما که من چیکارم پوششم چیه بابام داداشم چیکارن همرو درآورده مامانم حتی نپرسیده پسره چیکاره هست من ۲۵ سالمه پسره ۹ سال هم بزرگتر بوده بعد مامانم خوشحال ک خواستگار پیدا شد

میگم مگه من قصد ازدواج دارم؟ مگه من موندم رو دستتون؟ بعد چرا آمار دادی خودت هیچی نپرسیدی شاید یارو معتاد بود یارو اشغالی بود آدم میشینه با هرکسی حرف میزنه شان دخترش میاره پایین؟ معلوم نیست اصلا کی بودن رفته آمار زندگی مارو ریخته وسط بعدم میگه بذار بیان شاید خوب بودن

دیوانم کرده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

خیلی زن ساده ای هست همیشه شأن منو میاره پایین انگار من رو دستشون باد کردم حالم بهم میخوره از رفتاراش 

حتی نپرسیده پسره شما چیکاره هست!!!!! میگه خوبه دیگ بیان خونمون 

انگار هر آشغالی پیدا شد باید پاشه بیاد خونه ما 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری خیلیم حق داری

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

وای چقدر مادرت ساده‌س بنده خدا

واقعا سادست میگ‌پرسیدم گفت شرایطش خیلی خوبه بیایم میفهمین مسخره بازی ها چیه یارو معلوم نیس کی هست چی هست شاید معتاد بود آویزون باباش بود آدم که هرکسی خونش راه نمی‌ده بعدم من اصلا نمی‌خوام ازدواج کنم

خیلی زن ساده ای هست همیشه شأن منو میاره پایین انگار من رو دستشون باد کردم حالم بهم میخوره از رفتاراش ...

مادرته یا دشمنت😅 مگه میشه تو که بیست پنج سالته اینچیزارو بفهمی مادرت نفهمه منکه باورنمیکنم

هوووف چقدر حرص داره این کارشون 

اه اه 

اما توهم تعصبی نباش 

اول بهش یاد بده بگو تا زنگ زدن بپرسه شمارو کی معرفی کرده اقا پسرتون چیه و چه کاره است دخترم تا قبلش ندونه اجازه نمیده امار گرفتن یادش بده 

بعدم این رفت و امدا بخت باز میشه 

اونجوری گارد نگیر چشم به هم بزنی ۳۵ میشی و ناراحت چرا اینارو جواب کردم نرفتم ببینم

جالب اینه میدونه نمیخوای ازدواج کنی؟ و بازم با اینحال خواستگار راه میده؟ دلیلش چیه واسه این اصرار؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

مادرته یا دشمنت😅 مگه میشه تو که بیست پنج سالته اینچیزارو بفهمی مادرت نفهمه منکه باورنمیکنم

یدور تمام دخترای فامیل بدبخت شدن ولی درس عبرت نگرفته 

جالب اینه میدونه نمیخوای ازدواج کنی؟ و بازم با اینحال خواستگار راه میده؟ دلیلش چیه واسه این اصرار؟

افکارش قدیمی بنظرش من ترشیدم مثلا

افکارش قدیمی بنظرش من ترشیدم مثلا

😐

سخته سخته و سخته واقعا زندگی با همچین خانواده ای که باهاش هم عقیده نباشی سخته

اسی از خدا میخوام بهت صبر بده 

بنظر من رفتار آروم جواب نمیده

یبار سلیطه بازی در بیار دیگه میدونن قبل هر کاری باید اول ازت اجازه بگیرن

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!