2777
2789
عنوان

امروز معلم مرد مون جلو همه دخترا خوردم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 34 پست
یا خدا این آدمای به ظاهر سالم ، آدمهای سالم رو مسخره میکنند وای به حال اونایی که مشکل جسمی چیزی داشت ...

من از این میسوزم که معلم تاییدش میکرد 

ازش طرفداری میکرد و منو خورد میکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی منظور حرف معلم به شما نبوده ها... اونجا گفته بعضی ها فشار روشونه توهین میکنند (منظور زینب بوده) 

چون اونجای دیگه گفته وقتی بهت توهین میشد نباید جواب میدادی ... من این برداشت رو کردم جان دلم 

داشت به زینب می‌گفت منظورش دقیقا خود خودم بودم

چرا معلم مرد دارید 

برو دفتر همه رفتار های زشتش رو بگو 

بنطرم برو آموزش پرورش

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من از این میسوزم که معلم تاییدش میکرد ازش طرفداری میکرد و منو خورد میکرد

متاسفانه روش بعضی آدما برای اینکه به امثال زینب بفهموننن کارشون زشت بوده اینه که جذبشون کنن...ک‌ باعث میشه طرف مقابل خورد بشه. 

ولی مطمئن باش اون معلم داره میفهمه زینب چه قدر بی منطق و مشکل داره... 

بنظرم اون زینب خیلی توی زندگیشون اذیته ....

داشت به زینب می‌گفت منظورش دقیقا خود خودم بودم

یه کاری می‌کنی ؟ 

همین روزها جوری که بقیه بچه‌ها متوجه نشن 

برو به آقا معلم بگو میشه باهاتون صحبت کنم...؟ 

و هر چی از زینب دیدی بهش بگو ... و بگو اون روز دیگه از دست کارهاش خسته شدم بهم فشار اومد و یه هو از کوره در رفتم 

و بگو من از شما انتظار نداشتم بعنوان معلم

یه کاری می‌کنی ؟ همین روزها جوری که بقیه بچه‌ها متوجه نشن برو به آقا معلم بگو میشه باهاتون صحبت کنم. ...

بابا این طرف اونه حتی خودش می‌دونه تقصیر دخترست 

ولی ازش طرفداری میکنه

بابا این طرف اونه حتی خودش می‌دونه تقصیر دخترست ولی ازش طرفداری میکنه

پس ولشون کن 

حتی به معلم هم محل نذار 

ببین چه جور احترامت رو نگه میداره

جوری که ازت خودش بپرسه چی شده 

اون وقت بگو بهش ... ولی بازم سر سنگین رفتار کن 

خود معلمت خیلی مستقیم بت گفته وقتی اون بهت (توهین) کرد نباید هیچی میگفتی

وقتی خودش میدونه اون بهت توهین کرده چرا از تو خواسته جواب ندی پس؟! بعدم به مامانت گفته نه اونا هیچی نگفتن؟

دبیرستان و معلم مرد همینه ما هم معلم ریاضیمون وسط کلاس جلو ما با یکی از دخترا لاس میزد 

کار درستی نیست ولی پر کنید زینب و آقای فلانی با همن🎀🥴😂

چرا معلم مرد دارید برو دفتر همه رفتار های زشتش رو بگو بنطرم برو آموزش پرورش

راست میگه اسی معلم مرد برای دبیرستان دخترونه نمیزارن اصلا مگر کلاس اضافه و تست فقط ما داشتیم موقع که از اداره میومدن میگفتن الکی بگید معلممون خانمه برو به آموزش پرورش بگو معلم مرد گذاشتن سر کلاس ما مشکل داریم 

بابا این طرف اونه حتی خودش می‌دونه تقصیر دخترست ولی ازش طرفداری میکنه

با دختره رل نیست ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم