2777
2789
عنوان

میخوام مدرسه ی دخترمو عوض کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ، هنوز برنگشتم؛ خیلی ناراحت دخترم هستم؛ شوهرم هم خودشو زده به بیخیالی؛ اصلا عین خیالش نیست ...

خونه مادرتی ؟ چیزی نمیگن ؟ 

پادرمیونی نمیکنن ؟ 

به نظرم خانوادتو به زبون بگیر یه جور راضی کن بابات به پدرشوهرت زنگ بزنه و بگه تکلیف دختر منو مشخص کنین 

ان‌شاالله درست میشهاز حالت و احوال خونت بگو

برگشتم خونه پیش دخترم

من نبودم تا ساعت 12 1 شب بیدار بود

الان یه ساعته خوابیده

خونه که اوضاعش محشر کبری ؛ داااااغون

خیلی خیلی دلم گرفته

کاش اینجوری نمیشد زندگیم

کاش شوهرم پیشمون بود

جالبه با اینهمه بدی و نامردی که در حقم کرده و میکنه بازم میخوام پیشمون باشه 

خیلی حس بدی دارم

برگشتم خونه پیش دخترممن نبودم تا ساعت 12 1 شب بیدار بودالان یه ساعته خوابیدهخونه که اوضاعش محشر کبری ...

چجوری برگشتی‌ خودش خواست

از مسیر زندگیت لذت ببر زندگی مث جریان آب

یه جوری زندگی کن که حتی از تنهاییت هم لذت ببری

زردیس تو دو هیچ از خیلیا جلویی حداقل که نباید بگم تو مهم ترین رکن زندگی داری اول سلامتی دوم پول

کنار دخترت زندگی کن خودتو تو جریان زندگی بنداز

نمیدونم چجوریه که نمیتونی حداقل باید عادت کرده باشی

تو هر روز به جایی که بهتر بشی داری بدتر میشی

لااقل تظاهر کن حتی به زور، آخرین زورتو بزن تظاهر کن خوشحالی و با دخترت حالت خوبه

چجوری برگشتی‌ خودش خواستاز مسیر زندگیت لذت ببر زندگی مث جریان آبیه جوری زندگی کن که حتی از تنهاییت ه ...

پول نمیداد این اواخر و همین خیلی سخت گذشت

خداشاهده نمی‌فهمم چه اتفاقی داره میفته 

میترسم از بی پولی از آینده 

حیف.....

بعضی جاها جو کاملا خاله زنکی داره و من متاسفانه تجربه اش کردم‌ جمع میشن پیش هم زر میزنن بعد هم متحد رفتار میکنن احتمالا اینجا هم همین هستش ولی اول از دخترت نظر بپرس ببین تمایل به جابه‌جایی داره یا نه اگر نداشت اصلا به حرف هاشون اهمیت نده بی خیال رفتار کن

با افتخار چادری ام

بعضی جاها جو کاملا خاله زنکی داره و من متاسفانه تجربه اش کردم‌ جمع میشن پیش هم زر میزنن بعد هم متحد ...

همینطوره 

و برای من سواله وقتی ظرفیت ندارن چرا میان برنامه میزارن!

تصمیم گرفتم بنابر مصلحت دخترم مدرسمون عوض نکنم