2777
2789
عنوان

میخوام مدرسه ی دخترمو عوض کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیتش من یک معلمم،

گاهی ببینم مادری بخواد زیاد اُرد بده بچم فلان جا بشینه، فلانی اذیتش میکنه  فلان کارو کن.... من اینجا صبرم لبریز میشه و حتی ممکنه تو برخورد با بچه هم تو رفتارم تاثیر بزاره. یعنی یجوری نشون میدم بچه شمام صد درصد اوکی نیست. 

برای شمام اینجوریه، دارن یجوری برخورد میکنن که آره شمام مثلا ایراد دارید. 

زردیس جان برگشتی خونه؟ شوهرت چیزی نگفت؟ مدرسه دخترتو تونستی عوض کنی؟

نه عزیزم  ، هنوز برنگشتم؛ خیلی ناراحت دخترم هستم؛ شوهرم هم خودشو زده به بیخیالی؛ اصلا عین خیالش نیست

فقط یه مدرسه میبره میاره ، کلاساش مونده هیچکدوم نمیبره ،ناهار شام همش از بیرون ، تغذیه از:بیرون،اوضاع خونه داغوننو

نه مدرسشو فعلا عوض نکردم چون قرار شده فردا معلمشون با شوهرم صحبت کنه ، بلکه یجوری راضیش کنه که اون ازم بخواد برگردم خونه

چون بد میشه با پای خودم رفتم با پای خودمم برگردم

الان پنجم میخونه از آمادگی اینجا بودتا حالا هرموقع جویای وضعیتش بودم تعریف میکردنامروز اولین بار بود ...

عزیزم با دخترتون هم بد رفتاری کردند ؟

اگر نکردند 

بچه بعد چند سال بره یک مدرسه دیگ اونم وسط سال 

تا بیاد دوست پیدا کنه ممکن آسیب ببینه 

البته ببین نهایتا صلاح فرزندتون چیه 

قبلا گفتم الکی عوض نکن 

اگه دوباره تاپیک تکراری زدی همینو میگم

یکی دو ماه صبر کن ببین دخترت راضیه یانه

ازش نپرس معلم ها باهات خوبن یا نه که رو رفتار معلم ها تمرکز کنه 

بپرس مدرسه خوبه خوش گذشت و ...

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

غیر انتفاعی گذاشتی؟

عوضش کن تو که پول میدی اعصابت خورد نشه 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم