2777
2789

بچه ها من با افراد خیلی نزدیک زندگیم مثل خانوادم خیلی شوخی میکنم و میگیم میخندیم

اما با بقیه نه مثلا فامیلای ما همه خانوما و اقایون باهم شوخی میکنن مدام. نمیگم بده ها من خودم اهل شوخی و رفتارای دوستانه نیستم باهمه‌‌. همیشه سرسنگینم نهایت احترامو به بقیه میذارم و ناخوداگاه کلامم رسمی و محترمانست. هرچی خواستم خودمو همرنگ بقیه کنم نشد که نشد. دربرابر شوخی هاشون جز لبخند کار دیگه ای نمیتونم بکنم. ولی وقتی مودبانه و سرسنگین برخورد میکنم خیلی راحتترم انگار خود خودمم 

من اون خود واقعیمو تقویت نکردم و همیشه میخواستم مثل بقیه باشم بخاطر همین تبدیل شدم به یه ادمی که روش نمیشه تو اونجور جمع ها حرف بزنه و مدام کناره گیری میکنه و کسی هم باهاش حرف نمیزنه

🤍🐼🥥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه ولی منم همینم 

دوستام بهم میگن ضدحالی 

افرادیم که خیلی نقشی تو زندگیم ندارن میگن سردی و بی احساس 

ولی خانوادم میگن احساسی و مهربونی

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
خودت باش نیازی نیست شبیه بقیه باشیهر آدمی یه نوع شخصیت داره همه که مثل هم نیستن

دیروز خونه یکی از اقوام بودیم ببین برای چندمین بار برگشتم دیدم یکیشون با یه حالت بدی داره نگاه میکنه یه حالتی که انگار داره میگه اه تو چرا اینجوری ای

🤍🐼🥥
شاید باورت نشه ولی منم همینم دوستام بهم میگن ضدحالی افرادیم که خیلی نقشی تو زندگیم ندارن میگن سردی و ...

منم همینطور

بقیه همین نظرو درموردم دارن 

من فکرمیکنم ما خودمون شخصیت واقعیمو قبول نمیکنیم برای همینم لقب هایی مثل سرد و خشک و.. بهمون نسبت داده میشه اگه خودمونو قبول کنیم و اون چیزی که واقعا درونمونه نشون بدیم بهترین ورژن خودمون میشیم

🤍🐼🥥
منم همینطوربقیه همین نظرو درموردم دارن من فکرمیکنم ما خودمون شخصیت واقعیمو قبول نمیکنیم برای همینم ل ...

من جدی همینم که هستم 

کم حرفم نیستم رابطه دوستانه دارم 

ولی اینکه خیلی پرانرژی باشم هی بخندم شوخی کنم نه نمیتونم  

نمیتونم نقش بازی کنم که 

خودشونم میگن که بیشتر با افرادی که آرومن ارتباط برقرار میکنی

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
بی خیال باشبهشون توجه نکنمنم گاهی اوقات دچار همچین حس و حالی میشم

انقدر دیدممم این نوع نگاهو که الان میشه گفت ۶۰ درصد بی تفاوت شدم ولی واقعیتش به هرکی این نوع نگاه انداخته بشه باعث آزاره ادم حس خوبی نمیگیره مسلما

🤍🐼🥥
من جدی همینم که هستم کم حرفم نیستم رابطه دوستانه دارم ولی اینکه خیلی پرانرژی باشم هی بخندم شوخی کنم ...

یعنی اگه بقیه شروع کنن باهات شوخی کردن و بخوان سر به سرت بذارن چه واکنشی داری

🤍🐼🥥
انقدر دیدممم این نوع نگاهو که الان میشه گفت ۶۰ درصد بی تفاوت شدم ولی واقعیتش به هرکی این نوع نگاه ان ...

من که اصلا برام مهم نیست بقیه راجع به من چی میگن و چی فکر می کنن اصلا حوصله ی بعضی از آدما رو ندارم و بهشون بی توجه ام

من که اصلا برام مهم نیست بقیه راجع به من چی میگن و چی فکر می کنن اصلا حوصله ی بعضی از آدما رو ندارم ...

چقدر عالی خوشبحالت کاش منم همینقدر میتونستم بی تفاوت باشم

🤍🐼🥥