2777
2789
عنوان

یه فردی با چنین شخصیتی بنظرتون نچسب و داغونه

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزمتو هم نسبت به بقیه ی بی خیال باش حداقل روح و روانت در آرامشه

از خدامه اما خیلی ادم حساسی ام نسبت به هرررر قضیه ای انقدر خودخوری میکنم که خودمو نابود میکنم خواب و خوراکم کامل قطع میشه مثلا دارم از بی خوابی میمیرم مغزم درد میکنه اما انقدر ذهنم شلوغه خوابم نمیبره

🤍🐼🥥
از خدامه اما خیلی ادم حساسی ام نسبت به هرررر قضیه ای انقدر خودخوری میکنم که خودمو نابود میکنم خواب و ...

متاسفانه گاهی اوقات این حالات به منم دست میده دقیقا مثل تو میشم ولی باید کنار بیایم

مراجعه به روانشناس و تراپیست هم خوبه میتونه کمک کنه

یعنی اگه بقیه شروع کنن باهات شوخی کردن و بخوان سر به سرت بذارن چه واکنشی داری

میخندم گاهی هم ناراحت میشم اگه نابجا باشه 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
روانشناس بهت چی گفت از نظر اون این موضوع نوعی مشکل بود یا نه؟

من کلا حرف زدنم با کسایی که باهاشون راحت نیستم فقط در حد سلام و احوال پرسی هست و تمام

تراپیستم یسری راهکار داد که مثلا بتونم تو بحثاشون و شوخیاشون همراهیشون کنم ولی جواب نداد

اصلا لال میشم پیششون

منم مثل خودتم با این تفاوت جز همسرم و عمه ام با کسی شوخی ندارم حرف نمی‌زنم زیاد 

بنظرم اینجوری خیلی راحت. هست من خودم حس خوبی. دارم

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

متاسفانه گاهی اوقات این حالات به منم دست میده دقیقا مثل تو میشم ولی باید کنار بیایممراجعه به روانشنا ...

دارم تا حدی سعی میکنم خودمو کنترل کنم 

مدام کلیپایی که درمورد این مشکل هست رو تو یوتیوب میبینم 

تراپیست هم همین حرفارو میزنه

🤍🐼🥥