2777
2789

بچه های اینجا میدونن ما پدر مادرمون نوزادی جدا شدن بابام یه ادم معتاد بیکار 

مامتنبزرگم نگهمون داشته که دو ماهه فوت شده 

خواهر دوقلوم‌معلول (ذهنی نیست فقط نمیتونه رته بره همه کاراشو خودش میکنه حتی لباس شستن غذا پختن) 

یه ماه پیش گذاشتمش اسایشگاه خصوصی با کلی منت ۱۸ تومنم ازم پول گرفتند فقط چون شرایطش مثل خونه بود میتونست راحت خودش کاراشو بکنه 

خودمم که جا ندارم خونه این و اون میمونم 

خونه مامانبزرگم امن نیست عموهای معتادم هستن قبلا تجربه تجاوز از سمت عموم داشتم

الان بعد یک ماه خواهرم اونجا حالش بد شده تشنج کرد تحویل دادن به خودم بعد کلی دارو دکتر که جون دادم تا بگذره اون مرکز قبولش نمیکنن میگه ببرین جای دیگه که تو شهرمون نداریم بهزیستی هست که دولتیه اونم اصلا خوب نیست مثل بیمارستانه حتی سرویس بهداشتی هم نمیبرن ایزی لایف میبندن رسما بدتر میشه خواهرم هرچی فعالیت نکنه 

عمم میگه خودت ببر اونجا بذارش دلم نمیاد میگم‌ خب خودت ببر حداقل من عذاب وجدانم کم بشه 

باهام لج کردن تو خواهرشی تو باید ببری 

بخدا منم همسن همونم نمیکشم نمیتونم چی میشه مگه من که نمیگم نبرین حداقل با دست خودم نبرم حداقل چشمم نبینه

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

اخه اون‌ حقش نیست بره اونجا 

باچه آرزوهایی بردمش دانشگاه 

میخواست برای ارشدش بخونه 

نشد که نتونستم 

خودشم همکاری نمیکنه باهام میگه من تنها نمیمونم برام خونه بگیری 

دوست دارم خونه بگیرم براش درسته من نمیتونم بهش سر بزنم درسته من خیلی وقتا بد اخلاقی میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اتاق های خونه مادربزرگت بمون ک بتونی درشو قفل کنی 

خواهرت و خودت همونجا زندگی کنید 

نهایتا براش پرستار بگیرید 

پرستار ساعتی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یکی از اتاق های خونه مادربزرگت بمون ک بتونی درشو قفل کنی خواهرت و خودت همونجا زندگی کنید نهایتا براش ...

نمیشه دارن میفروشنش

خواهرم مشکل اینجاست اذیت میکنه میگه تنها نمیمونم 

من خودمم دارم ازدواج میکنم 

عزیزم... تنهایی چ باری رو ب دوش میکشی😢

چند سالته

ی مدت موقت بذارش همین بهزیستی

دنبال این باش بهریستی یا کمیته من دیدم خونه میدن یا میسازن براتون ی سرپناه بده یا ی خیر کمک کنه

چندجا مراجعه کن یا سعی کن پول رهن ی خونه کوچیک جور کنی

ی خونه دوتایی بگیرین خب

نمیتونم معتادا اذیت میکنن از پس هزینه ها بر نمیام کلی قسط دارم میدم 

خیلی چیزا هست 

تو شرف ازدواجم چیکار کتم خواهرمم تنها نمیمونه

نمیشه دارن میفروشنشخواهرم مشکل اینجاست اذیت میکنه میگه تنها نمیمونم من خودمم دارم ازدواج میکنم

گناه داره خواهرت 

پیش خودت نگهش دار 

بهزیستی نذارش 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما