2777
2789
عنوان

عمم اینا میگن خودت خواهرتو ببر بذار بهزیستی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 23 پست

عزیزم من در جریان تاپیکات بودم، شما خودت معلمی، دیگه صد تومان بدی رهن خونه کرایه کنی کاری نداره برای شما 

اگه که قسط میدی بالاخره یه پول پس اندازی چیزی داری،  اگه هم نمیخوای یا شرایط نداری یا هر چی  خب واسه همه تون بهتره ببرش بهزیستی،  چه فرقی میکنه چه شهری و کجا باشه واسه تشنج هم دارو میگیره هر کی میره بهزیستی دیگه یه مشکلی داره خیلی عجیبه بخاطر تشنج قبول نکردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب ۱۸ تومنو بده خونه اجاره کن

میکنم براش میگه تنها نمیمونم منم دیگه پولم نمیرسه هم پرستار بیارم هم خونه اجاره کنم هم خوراک پوشاک دارو دکتر

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

عزیزم من در جریان تاپیکات بودم، شما خودت معلمی، دیگه صد تومان بدی رهن خونه کرایه کنی کاری نداره برای ...

بخدا ندارم همه طلاهامم ازم گرفتن عمه هام البتهواسه مامانبزرگم بود داده بود بهم یه بخشیشم خودم براش خریده بودم 

ماهانه ۶ تومن قسط بانک میدم ۱۸ تومنم ماه قبلش به سختی جور کرده بودم الان خونه اجاره کنم اب برق غذا پول پیش

دارو دکتر 

من همه خوردو خوراکم خونه عممه خیچی واسه خودم نمیمونه

اگه اونطوریه که بدرد نمیخوره

اذیت میشه بنده خدا خواهرت 

ناچارید صبر کنید همونجا بمونید تا زمان فروش،از عموت نترس یه بار هشدار دادید فکر نکنم دیگه جرات کنه بیاد کاری کنه

فقط ذهن خواهرتو مشغول کن به کلاس‌های هنری چیزی مثل بافتنی عروسک بافی و.. بیکار میشه گیر میده بهت 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

اگه اونطوریه که بدرد نمیخورهاذیت میشه بنده خدا خواهرت ناچارید صبر کنید همونجا بمونید تا زمان فروش،از ...

نمیتونم ببرمش از خونه بیرون که تنهام خودم تا ۹ شب سرکارم همیشه 

خونه هم فقط عموم نیست زن و مردای معتاد میارن خونه که غریبن نمیتونم بمونم بیشتر وقتا خواهرم تنهاست

نمیتونم ببرمش از خونه بیرون که تنهام خودم تا ۹ شب سرکارم همیشه خونه هم فقط عموم نیست زن و مردای معتا ...

منظورم کلاسهای بیرون نبود دوره های آموزشی آنلاین یه بافتنی بذار جلوش مشغول بشه ذهنش ،حالا یا تو خونه یا بهزیستی بردیش، ذهنش مشغول نشه همه ش افسرده س و افکارش منفی 

ایشالا زودتر اون خونه فروخته بشه بابات براتون یه سرپناه بگیره

این چند ماهو یا تو خونه یا بهزیستی ناچارا ببر بذار چون تو هم صلاحشو میخوای بهترین راه تو بدترین شرایط

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

منظورم کلاسهای بیرون نبود دوره های آموزشی آنلاین یه بافتنی بذار جلوش مشغول بشه ذهنش ،حالا یا تو خونه ...

بابام که امکان نداره از اون پول به ما بده همه رو نابود میکنه 

خواهرمم دوره های انلاین خیلی براش گرفتن میلیون میلیون حتی لپتاب گرفتم که راحت تر باشه اما حتی یک جلسه ندید جالبه خودش میگفت فلان دوره رو میخوام 

هر بارم میگفتم شاید دیگه اینو ببینه ولی اصلا ندید