2777
2789

دختر من یه کم لجبازی میکنه گاهی با من. و خب از نظر من طبیعی هست لجبازی کردن و نه گفتن بچه ها.

حالا دختر من خودمم میدونم دوز جیغ جیغو بودنش بالاست. زود میزنه زیر گریه وقتی میخواد منو راضی کنه. که البته من مادر قاطعی هستم تقریبا باهاش. ولی باباش چون زود به گریه هاش توجه کرده این کار رو میکنه.

و همه اینا هم در نهایت به خودمون سه تا مربوطه خب.

فوقش بچه من گریه هم بکنه میزنم زیر بغلم می برمش خونه. کاری به کسی نداریم.

دخترم با بچه های همسایه توی پارکینگ بازی می‌کنند گاهی. یه دختر دیگه ای هست کمی کوچکتر از بچه من، خیلی زیاد آرومه و خیلی زود به مادرش میگه چشم.

به هرحال هم تربیت هافرق داره، هم اولویت والدین فرق داره(من مادری ام که خیلی جاها انتخاب دادم به دخترم و اینکه میتونه نه بگه در کنار چالش ها برام یه حسن هم محسوب میشه. درواقع هیچ وقت برنامه نداشتم بچه ساکت و مطیع باربیارم)، این مامان یه بار به من گفته دخترم میگه این دفعه بهم گفتی بریم من‌مثل فلانی (دختر من) گریه زاری میکنم. که مثلا بگه بچه تو برای بچه م بدآموزی داشته:/// منم با شوخی و خنده رد کردم که بابا ما خودمونم می‌گفتیم بچه شما چقدر حرف گوش کنه اینا.

حالا جدیدا یکی بهم گفته که پدر این بچه خوشش‌نمیاد بچه ها بیان پایین بازی کنند که بچه خودش هم یه موقع بیاد و بی ادب بشه:/ میگه پارکینگ نیاد دیگه هیچ کس! که البته قطعا ربطی هم بهش نداره.

من این حرف باباشو میذارم کنار حرف مامانش، به خودم میگیرم و بهم بر میخوره واقعا:/

دلم‌میخواد به باباش بگم اختیار بچه تو بگیر دستت درو قفل کن بچه تو نذار بیاد بیرون با ادب بمونه. فضول بقیه هم نباش:/ که البته قطعا نمیگم‌ چون برخوردی باهاش ندارم. چیزی هم باباش مستقیم به من‌نگفته اصلا. ولی بدجوری بهم برخورده و پشیمونم به شوخی حرف مامانش رو رد کردم. واقعا هم حرف خاصی نبود آخه. ولی از باباش بدم اومد.

حالا ما همسایه های بافرهنگ تر، تحصیل کرده تر، مودب تر از این خانواده هم بسیار داریم که مغرور هم نیستن. همچنین خانواده خاص و بالایی نیستن اینا.

یادمه من واسه بچه های همسایه مون کلاس لجباز بودن و سلیطه بودن می گذاشتم توی خیابان مون........

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی من سر دسته سگ هار🤣 بچه ها بودم اون زمان که تو روستا زندگی میکردیم

دو تا کاربری دیگه جز این کاربری دارم ❤️ عاشق شوتی سوارا و اسکورت بار های لرستانم❤️ در پناه خدا باشن❤️ (مخصوصا رو بچه های خرم اباد خیلی حساسم😂❤️ هرچند به هرکی هم بدی کرده باشن ولی من بازم دوسشون دارم مثل داداشای گلمن❤️) ❤ هرچند هرکی هر طرز فکری درباره اونا داشته باشه( شوتی سوارا و اسکورتاشون) ولی نظر من اینه ❤ ( اگر میخواهی ی لفظ و کلمه بد رو به ی قوم شهر و یا فرهنگ تعلیم بدی با من صحبت نکن کاربر عزیز) (مردای داخل نی نی سایت همه به ظاهر مردن ولی در واقع یا پرنسس یا نَر هستن حالا از هر شهر و یا قومی که میخوان باشن)و ( البته به جز اون برادرانیکه بخاطر بچه داریمجبورن عضو سایت بشن 🤍 ) (دوست عزیزم پرانتز دوم رو با سوم قاطی نکن اونا با هم فرق دارن ) در آخر من ستایشم جابجا شد دختری از تبار لر و ایل زنگوا تو خانواده ی آدم دیگه ولی اینجا هم فرق دارم راستی اگه با تاپیکام حال نمیکنی و میخوای مخبری خبر چینی خبر کردن نی نی بار بدون دلیل و با جمله های مسخره کنی از تاپیک برو بیرون داخل تاپیک من با کسی دهن به دهن نشین با من صحبت کنین

یادمه من واسه بچه های همسایه مون کلاس لجباز بودن و سلیطه بودن می گذاشتم توی خیابان مون........

ای جانم:)))))) خوب میکردی:)))

من تا همین چندسال پیش مظلوم بی زبون بودم. هیچ خیری هم ندیدم ازش! والا سلیطه بودن هم لازمه گاهی:)

تا مستقیم ب خودت حرفی نزدن، به خودت نگیر بلخره بچه ها باهم بازی میکنن از هم چیز یاد میگیرن اگه ناراح ...

خب میگم این مامانه چیز خاصی نگفت ولی مستقیم بهم گفت.

ولی حرف باباهه سنگین بود برام:/ نگه داشتم یه بار دیگه مامانه چیزی گفت حرصم از شوهرشم سر این خالی کنم:///

ای جانم:)))))) خوب میکردی:)))من تا همین چندسال پیش مظلوم بی زبون بودم. هیچ خیری هم ندیدم ازش! والا س ...

درسته ولی هنوز که هنوزه هر کی من رو می بینه میگه از تو سلیطه تر و لجباز تر ندیدم🤣🤣🤣🤣هیچکدوم از شاگردام به پای خودم نرسیدن حیفششششش.... 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

نمی‌دونم چی داره مد میشه اینکه بچه رو بی ادب تربیت میکنن و معتقدند که به کسی مربوط نیست حالا بچه شما فقط جیغ می زنه بچه ای هست تو فامیل که فحشای خیلی بد میده و دست بزن داره و مادر پدرش براشون خیلی عادی هست

از غم ای کاش ها چشمم کبود
هعی من سر دسته سگ هار🤣 بچه ها بودم اون زمان که تو روستا زندگی میکردیم

ای جان دلم

من‌بچه مظلوم بی زبونی بودم ولی خوب نبود. اصلا نمیتونستم از حق خودم دفاع کنم. خوشحالم دخترم بی زبون نیست. و البته که قطعا ادب و آسیب نزدن به بقیه رو هم بهش یاد میدم.

بچه ها روهم تاثیر میذارن اون بچه هم فهمیده با گریه میتونه به خواسته هاش برسه .بنظرم سرهمین تاثیر پذی ...

قطعا تاثیر میذارن. بچه منم هزار چیز یاد میگیره. بعد براش توضیح میدم یاد میگیره کم کم‌چی خوبه چی بد

ای جان دلممن‌بچه مظلوم بی زبونی بودم ولی خوب نبود. اصلا نمیتونستم از حق خودم دفاع کنم. خوشحالم دخترم ...

به نظر من بین این همه بچه که گفتین بچه شما از همه بهتر بود

بچه باید فضول باشه سر زبون داشته باشه تا در آینده  حداقل بتونه جواب تیکه چندتا.... بدن

مرحبا بهت واقعا 

خیلی خوب بار آوردی بچتون

احسنت💖

بنظرم ی برخوردی هم با مادر اون دختره بکن اگه خواست لار بعدی چیزی بگه

دو تا کاربری دیگه جز این کاربری دارم ❤️ عاشق شوتی سوارا و اسکورت بار های لرستانم❤️ در پناه خدا باشن❤️ (مخصوصا رو بچه های خرم اباد خیلی حساسم😂❤️ هرچند به هرکی هم بدی کرده باشن ولی من بازم دوسشون دارم مثل داداشای گلمن❤️) ❤ هرچند هرکی هر طرز فکری درباره اونا داشته باشه( شوتی سوارا و اسکورتاشون) ولی نظر من اینه ❤ ( اگر میخواهی ی لفظ و کلمه بد رو به ی قوم شهر و یا فرهنگ تعلیم بدی با من صحبت نکن کاربر عزیز) (مردای داخل نی نی سایت همه به ظاهر مردن ولی در واقع یا پرنسس یا نَر هستن حالا از هر شهر و یا قومی که میخوان باشن)و ( البته به جز اون برادرانیکه بخاطر بچه داریمجبورن عضو سایت بشن 🤍 ) (دوست عزیزم پرانتز دوم رو با سوم قاطی نکن اونا با هم فرق دارن ) در آخر من ستایشم جابجا شد دختری از تبار لر و ایل زنگوا تو خانواده ی آدم دیگه ولی اینجا هم فرق دارم راستی اگه با تاپیکام حال نمیکنی و میخوای مخبری خبر چینی خبر کردن نی نی بار بدون دلیل و با جمله های مسخره کنی از تاپیک برو بیرون داخل تاپیک من با کسی دهن به دهن نشین با من صحبت کنین

قطعا تاثیر میذارن. بچه منم هزار چیز یاد میگیره. بعد براش توضیح میدم یاد میگیره کم کم‌چی خوبه چی بد

یسری ترجیح میدن بچه شون تو همون چهارچوب بمونه بزرگ بشه واز هرچیزی که اونو بهم بزنه دوری می کنن یسری هم مثل شما ترجیح میدن بچه امتحان کنه براش خوب وبد توضیح بدن 

نمی‌دونم چی داره مد میشه اینکه بچه رو بی ادب تربیت میکنن و معتقدند که به کسی مربوط نیست حالا بچه شما ...

بچه من اصلا بی ادب نیست. جز معدود بچه هایی هست که به هیچ وجه نمیزنه و به هیچ وجه وسیله بقیه رو دست نمیزنه.

حتی چیزایی که همین بچه هم بلد نیست.

ولی جرئت داره به مادر یا پدر بگه نه. وایسه خواسته شو با اصرار بخواد. که اینو می پسندم.

جیغ و گریه شو نمی پسندم خودمم که خب بچه مو برمیدارم میارم بالا سریع. هیچ وقت نمیذارم پایین به سروصدا ادامه بده.