2777
2789
عنوان

یکی بهتون بگه بچه م فلان چیز رو از بچه ت یادگرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 22 پست

عزیزم به نظر من کتاب راهنمای کامل تربیت کودک اثر الیزابت پنتلی رو مطالعه کن گاهی مطیع بودن کودک (نسبت به والدین) یک سرمایه هست که در سنین نوجوانی و جوانی ازش استفاده میکنید و فرزندتون بجای گوش کردن به حرف دوستان و اینستاگرام و جامعه براش مهمه که شما چه چیزی رو درست و چه چیزی رو غلط میدونین و به شما اجازه میده راهنماییش کنید و بهش مشورت بدین اگر فکر میکنید جامعه فرزند بهتری نسبت به شما تربیت میکنه به روش خودتون ادامه بدین

بچه من اصلا بی ادب نیست. جز معدود بچه هایی هست که به هیچ وجه نمیزنه و به هیچ وجه وسیله بقیه رو دست ن ...

نه منظورم با بچه شما نیست فقط میخواستم بدونم که منم اینقدر نسبت به با ادب بودن بچه حساسم یا کلا جامعه داره به این سمت پیش می‌ره که بچه ای رو که فحش رکیک میده و تشویق می‌کنن و براش می‌خندن بخدا این خانواده ای که میگم خیلی برام عجیبن

از غم ای کاش ها چشمم کبود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه منظورم با بچه شما نیست فقط میخواستم بدونم که منم اینقدر نسبت به با ادب بودن بچه حساسم یا کلا جامع ...

من حقیقتا ندیدم تاحالا کسی به فحش دادن بچه بخنده. دیدم بچه ها فحش بدن ولی اگر والدینشون شنیدن بهش تذکر دادن.

شایدم دور و بر من آدما پاستوریزه بودن زیادی! ولی ندیدم عادی شدن فحش دادن بچه هارو

عزیزم به نظر من کتاب راهنمای کامل تربیت کودک اثر الیزابت پنتلی رو مطالعه کن گاهی مطیع بودن کودک (نسب ...

ممنونم عزیزم. حتما میخونم و ازش استفاده میکنم. مرسی معرفی کردی.

منظور من البته این نبود که بچه م بخواد از بیرون خانواده چیزی رو یاد بگیره ها. من خیلی وقتا ترجیح میدم بچه م بفهمه حق انتخاب داره. حق نه گفتن. یه سری چیزای معدودی قانون و خط قرمز خانواده ست. میدونه اونجا هیچ راه دیگه ای نیست. ولی خیلی جاها میتونه بگه نه. فکر میکنم اتفاقا این هم به دردش میخوره در آینده. اگر به من نتونه الان بگه نه و مخالفت کنه و دلیل بیاره، در آینده خیلی جاها نمیتونه نه بگه.

من دوست ندارم بچه ای داشته باشم که فکر کنه درون هر سیستم دیکتاتوری ای باید فقط بگه چشم.

اون پدر نمیتونه بچه های شما رو از بازی تو پارکینگ محروم کنه به حساب اینکه بچش بی ادب نشه و...

چرا اگه بخاطر سروصدای بچه ها باشه حق داره...

وگرنه اگه دوس نداره بچش همبازی بچه های دیگه باشه به قول شما باید درو قفل کنه نزاره بچش بیاد پارکینگ

اون پدر نمیتونه بچه های شما رو از بازی تو پارکینگ محروم کنه به حساب اینکه بچش بی ادب نشه و...چرا اگه ...

درسته حق با شماست.

من خودم بعضی روزها شرایطش رو نداشتم بچه مو ببرم بازی کنه. حتی بچه ها اومدن دنبالش دم در. اصلا هم اجازه تنها رفتن نداره دخترم.

کلی هم گریه کرده اون روزها. ولی یه بار به یکی نگفتم شما بچه تون نیاد بازی کنه یا حتی دم در خونه من نیاد. اختیار بچه خودم رو دارم من نه بقیه همسایه هارو.

ممنونم عزیزم. حتما میخونم و ازش استفاده میکنم. مرسی معرفی کردی.منظور من البته این نبود که بچه م بخوا ...

تمام صحبت های شما درست و من در جریان جزییات زندگیتون نیستم اما بد نیست که همه ما این رو بدونیم که دیگران (به خصوص خودِ کودک) در بزرگسالی کودکمون میفهمن که از کودکی برای چه محیطی توسط پدر و مادر آماده شده و خوبه که مطمئن بشید لطافت ، مدیریت بحران و آرامش رو هم به اندازه کافی بلده توی پادکست های دکتر هلاکویی ( مخصوص سن کودکتون) میتونید متوجه بشید چه رفتاری و تا چه حد طبیعی هست 🌸