2777
2789
اینها شایعه هست باور نکنید زمان ما هم می گفتن یه افغانی سوار تاکسی شده بود بعد یه چیزی زیر لباسش بود ...

لزوما که نباید دست رو ببره ببره. اونقد بلا سرشون میارن که. تو آشناهای ما یه پیرزنو خفت کرده بودن. کل طلاهاشو بیرون گرفته بودن. چند نفر دیگه هم به شیوه های مختلف. یکیشونو اومده بودن از در خونه کلک زده بودن. یکیشون رو رفته بودن تو خونه!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
زحمت کشیده طلا خریده چیش عاقلانه نیس

این که کلی طلا رو تو معرض دید بزاری و بریزی به خودت و بری بیرون عاقلانه نیست 

من می دونم هدفت رسیدن به یه بحث دیگه است  کلا از هر  بحثی استفاده می کنید تا به اون هدف خودتون برسید 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مچ میبریدطلارومیبرد یاهمونجابجامچ چاقومینداخت به النگوها

همین !  اخه کسی که دزد باشه بخواد النگو بدزده راحت ترین کار اینه که یه سیم چین کوچیک بزاره تو جیبش و سریع چند تا النگو ببره و فرار کنه 

نه اینکه بایسته و کلی وقت بزاره که بخواد یه دست با کلی استخون و رباط و عضله و فوران خونریزی با چاقو ببره و کل لباس هاش پر از خون بشه و به علت وحشیانه بودن دزدی سریع بگیرندش و حکم اعدامش بدن! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

لزوما که نباید دست رو ببره ببره. اونقد بلا سرشون میارن که. تو آشناهای ما یه پیرزنو خفت کرده بودن. کل ...

من نگفتم دزدی طلا وجود نداره.  گفتم این داستانی که می گن یه دست کامل بریدن به خاطر طلا شایعه است چون من از 20 سال پیش تا حالا چند بار این داستان از زبان افراد مختلف و تو دو شهر مختلف شنیدم!  و اصلا هم با عقل جور درنمیاد

همین ! اخه کسی که دزد باشه بخواد النگو بدزده راحت ترین کار اینه که یه سیم چین کوچیک بزاره تو جیبش و ...

عزیزم بالاخره همچین چیزی شده که تو کل ایران به روایتهای مختلف میگن. نه زیاد اما چند باری دور از عقل نیست. تازه فک میکنی ارادل و اوباش به عاقلانه بودن کارشون فکر میکنن!!! لازم به عمل جراحی هم نیست. تیزیاشون اونقدر قویه که با یه اشاره دست از بدن جدا بشه. 

به هر حال برای یه میلیون آدم کشتن یه دست که خیلی ناقابله!

خدا خودش به هممون رحم کنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را