2777
2789
عنوان

دختره املاکی رسما داره به شوهرم امارمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 27 پست

املاکی ها باید تو بازدید ملک باشن هم به لحاظ امنیت و اینا هم اینکه خب املاکی آدرس بده شما بری با خود مالک اوکی شد سرش بی کلاه میمونه که 

بعد کلا املاکی ها آدم زبون بازی هستن 

شاید قصدی نداشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته پیش برای قرارداد رفتیم خدا نیاره زن املاکیه قشنگ وحشی بود حمله کرده بود به بابام دست چکش رو پاره کرد و حتی شکایتم کرد قشنگ سلیطه بودن رو نشون داد 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

شما خودتم صحبت دوستانه و شخصی باهاشون تو ماشین کردی اونم خیلی ول بوده ک گفته میام یه دور بزنیم ک چی ...

بنگاهیا همدیگه رو‌می‌شناسن خونه باشه به هم پاس میدن یه پولی وسط پورسانت میگیرن 

برا چی انقد سوال پرسیدی که اونم بگه طلاق گرفته

من بااون نبودم باهمسرم بودم گفتم کادوروپیچونودی بعداون تندیدگفت همه اقایون همینن گفتم براشماهم پیچوند گفت نه من طلاق گرفتم

وا. خودت حرف کادوی روز زنو پیش کشیدی از اونم پرسیدی اونم طلاقش رو گفته. در ضمن اون شغلش دیگه اینه که بیاد و خونه رو نشون بده! کارش ایجاب میکنه! 

واقعا متاسف شدم از کامنتا!  رو چه حسابی میتونین به بقیه تهمت بزنین و خراب بگین. خدا شفاتون بده.

همه ی مطلقه ها هم بد نیستن. یکم چشماتونو بشورین جور دیگه ببینین!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
یعنی هرکی گفت طلاق گرفته یعنی منظوری داشته؟فقط چون الکی حساس شدی همچین کاری کردی وگرنه همه چی نرمال ...

خود اسی ازش پرسیده اونم گفته. بی هوا که نگفته!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را