2777
2789

مامدتیه دنبال خونه میگردیم رفتیم یه املاکی مشاورش خانم بود بعدقرارشدماردببره بازدید رفتیم واوکی نبود بافرداش ب شوهرم پیام داد چندجا دارم بیابریم بازدید بعدخودم زنگ زدم گفتم چه ساعتی بریم گفت حتما من بایدباشم گفتم باشه میام سراغت گفت شوهرتم میاد گفتم واجبه بیاد گفت نه میگم بینم میاد بعدک رفتیم نشست عقب هی تواینه نگاه شوهرم میکرد و صحبت میکرد بعد بحث روزدخخرافتادگفتم منوپیچونداقامون کادوندادشماچطور گفت من طلاق گرفتم ولی صاحب کارم برام کادوخریده بعد الان زنگ. زده میگه بیایدبریم بازدید میگه منم میام گفتم عزیزم ادرس بدیدخودمون میریم گفت نه منم میام دوری میزنم بعد مااملاک های دیگه میریم ادرس میدن خودمون میریم . منم بهش زنگ زدم گفتم خانم فلانی دستت دردنکنه خونه پیداکردیم ما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی برید از جای دیگه خونه بگیرید

ارامش اعصاب مهمترین چیزه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

ما دنبال خونه ایم و جفتش بوده 

هم خودمون رفتیم هم اوا اومدن

ولی دختره رو خوب کات کردی افرین

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

چقد هرجاییه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

ما یه خونه فروختیم 

شوهرم میگفت چند تا زن بودن هی دوره کرده بودن که من از قیمت بیام پایین تر 

بهش گفته بودن شیرینی فروشت مارو ببر جاده چالوس

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

املاکی جماعت اول چنان تحویل  ات میگیره انگار خدای نکرده آسمون سوراخ شد افتادی پایین ولی وقتی معامله تموم شد زنگش بزن میگه کی شما کی هستی من‌نمیشناسم اینا راه و چاه کاسبی شون همین خیالت راحت کاری به شوهرت نداره کمیسیون اش میخواد

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد