2777
2789
عنوان

سال اول کاری

45 بازدید | 8 پست

من سال اول معلم کلاس پنجم پسرانه هستم. کلاس من از جمله کلاس های پر چالش هم هست بچه ها باهم زیاد دعوا میکنند و اصلا ساکت نمیشن به حرفم گوش نمیدن. خیلی برام این کار تدریس سخته علاوه بر کارهای زیادی که سرم ریخته مثل مرتب کردن دفتر کلاسی، پوشه کار ، آماده شدن برای درس بعد، و... این بی نظمی کلاس هم اذیتم میکنه. فکر میکنم اصلا تو کارم خوب نیستم و جذبه معلمی ندارم. ولی خب این کلاسی هم دارم از کلاس های پر چالش مدرسه هست معلم دو سال پیششون هم کلافه کرده بودن و فقط از معلم سال پیش که آقا بوده حساب میبردن.  

خیلی نا امیدم که تا آخر سال باهاشون باید سر کنم هر روز که میام خونه اول کلی گریه می کنم بعد هم دعا دعا میکنم فردا نرسه. کاش میشد انصراف داد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا همه بچه های شیطون گذاشتن تو یه کلاس براشون تنبیه و تشویق در نظر بگیر

بیرون کردم از کلاس جاشون رو عوض کردم جریمه دادم دیگه چیکار کنم ؟ سال پیش شلوغ تر هاشون رو جدا کرده بودن داده بودن به معلم آقا بقیه شون معلم خانم بوده، من معلم شناورم هم هستم یعنی معلم فارسی و مطالعات و هدیه دو تا کللاس پنجم هستم . اون کلاس هم جور دیگه اذیت میکنند

بیرون کردم از کلاس جاشون رو عوض کردم جریمه دادم دیگه چیکار کنم ؟ سال پیش شلوغ تر هاشون رو جدا کرده ب ...

بیرون کردن از کلاس که مخصوصا برای بسر بچه ها تشویق 

یه جوری دیگه یه کار دیگه بکن   مثلا از بین خودشون سر گروه انتخاب کن مسئولیت بده ساید خودشون از پی خودشون بر بیان    یا جایزه در نظر بگیر یه چیز ارزون 

بیرون کردن از کلاس که مخصوصا برای بسر بچه ها تشویق یه جوری دیگه یه کار دیگه بکن مثلا از بین خودشون ...

اره شاید گروهبندیشون کنم چون دانش اموز متوسط و ضعیف هم کم و بیش هست حداقل خودشون از پس خودشون بربیان