2777
2789

واقعا نمیدونم راجبم چه تهمتی زدن چ دروغی دادن که همه انگار یچیزی راجبم میدونن تو مدرسه ، تهمت دروغ😭💔واقعا دیگه نمیتونم با دروغ های کل مدرسه کنار بیام با نگاهاشون کنایه هاشون نیشخندهاشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیر هم هیچ پوخی نیست ،مگه چه میگن بهت

دست میکشن بعد زیر گوش هم حرف میزنن، تازه ینفر دونفر نیستن کل مدرسه 😭 اصلا نمیدونم ازکجا این حرفا داره در میاد

دست میکشن بعد زیر گوش هم حرف میزنن، تازه ینفر دونفر نیستن کل مدرسه 😭 اصلا نمیدونم ازکجا این حرفا دا ...

به نظر من به پدر و مادرت بگو اگر میتونی برو مدرسه ی دیگه قید این مدرسه رو بزن اگر میشه 

به نظر من به پدر و مادرت بگو اگر میتونی برو مدرسه ی دیگه قید این مدرسه رو بزن اگر میشه

باورت میشه نمیدونم راجبم چی میگن ک ب پدر و مادرم بگم ، یعنی بهشون گفتم ولی اونا گفتن خب راجبت چی گفتن منم نمیدونم فقط میدونم ک دارن راجبم حرف میزنن اصلا دخترای کلاسمون یجوری شدن باهام انگار ک من خرابم😭شرایطشو ندارم ک امسال مدرسمو عوض کنم ولی سال دیگه حتما عوضش میکنم فقط نمیدونم این جو رو چطور تحمل کنم..💔واگذار کردم ب خدا

تو که از خودت خبر داری ابجی بزار هر چه دوست دارن بگن سپردیشون دست خدا بهترین کار رو کردی بیشتر تنبلا ی کلاس همون بهتره بگم حسودای کلاس این دروغ ا رو پشت سر آدم میگن