2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرابه . یکی دیگه بزن .چون سی باید حتما قرمز شه 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

صبح یکی زدم تی رو ی لحظه نشون داد بعد تی هم پاک شد ولی الان تی هم اصن نشون نداد

ببین وقتی بی بی میزنی باید اول یی رنگ بگیره بعد یا بلافاصله یا یکی دو دقیقه بعد تی رنگ میگیره که یعنی مقبت . اگرم تی کلا رنگ نگیره یعنی منفی . اما در هر حالت اول باید سی رنگ بگیره در عیر اینصورت اون بی بی چک خرابه 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

ببین وقتی بی بی میزنی باید اول یی رنگ بگیره بعد یا بلافاصله یا یکی دو دقیقه بعد تی رنگ میگیره که یعن ...

یی=سی 

اگه لکه بینی داشته باشیم ممکنه از اون باشه که نشون نمیده؟

نه ربطی نداره . لکه بینی گاهی کمش طبیعیه و گاهی ممکنه خدایی نکرده بارداری خارج رحم باشه اما در هر حال بی بی چک باید سی رو قرمز کنه 

ببین وقتی بی بی میزنی باید اول یی رنگ بگیره بعد یا بلافاصله یا یکی دو دقیقه بعد تی رنگ میگیره که یعن ...

وایی الان صبح تی ی لحظه رنگ گرفت یعنی مثبتع؟مگه نباید دوتا رنگ بگیره

وایی الان صبح تی ی لحظه رنگ گرفت یعنی مثبتع؟مگه نباید دوتا رنگ بگیره

دارم میگم عزیزم اگه تی بدون سی رنگ بگیره بی بی چک خرابه . باید دوتاش رنگی بشه تا مثبت بشه 

عشقم من قاتی کردم سی نشونه مثبت بودنه؟

عزیزم سی نشانه سالم بودن بی بی چکه . شما وقتی بی بی میزنی چهار حالت داره یا سی و تی قرمزه که یعنی مثبت . یا سی قرمزه تی سفیده که یعنی منفی. یا هیچ کدوم قرمز نیست که یعنی بی بی چک خرابه و یا تی قرمزه سی سفید که بازم بی بی چک خرابه 

دارم میگم عزیزم اگه تی بدون سی رنگ بگیره بی بی چک خرابه . باید دوتاش رنگی بشه تا مثبت بشه

صبح یدونه زذم فقط تی نشون داد الانم زدم هیچی نشون نداد مدیکور تغریفشو شنیدم بودم ذقیقه این که خراب در اومد