بخاطر نقص توجه تمرکز و ننشستن پشت میز و با خودش صحبت کردن. بنظرتون تاثیر داره ببرم بازی درمانی؟ هرچند دوسال بردم کاردرمانی و گفتار درمانی و روانپزشک و کلی هزینه...
الان کلاس اوله مدرسه غیرانتفاعی میبرم اینطور گفتن. از لحاظ هزینه برام سخته کسی نمیدونه تعرفشون امسال چقده؟😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید کادر مدرسه پسرت مشکل داره خودشون برن قرص بخورن همه بچه ها متفاوتن بزرگ بشن خوب میشن کلا همینه مدارس منم دقیقا مثل پسرتون دیدم و خداروشکر امسال سال آخره ولی معلم های ابتدایی من یک تاثیری گذاشتن تو من که فقط دستام می لرزه و استرس دارم یک مشکلم اضافه کردن
اصلا پسرتون و دعوا نکنین و بیشتر به فکر تغییر مدرسه باشین که یک کادر اینقدر بیشعور دارع
چی بگم اخه تو پیش دبستانی هم همینارو بهم گفتن مدرسه رت عوض گردم اوردم اول ایناهم اینطوری میگن. مدیر گفت مدارس دیگ هم ببرید معلم با یک نگاه متوجه میشه... از الان درمان کن. گفتم حالا بابازی درمانی و روانشناس شروع کنم بعد ببینم چی میشه اگ ارجاع بدن روانپزشک و دارو بخوان بدن دلم نمیاد....
چرا حرف غیر منطقی میزنی خانوم؟ چندتا مدرسه عوض کنه تا به این ننیجه برسه که مدرسه اولی درست میگفت؟ کسی که بیش فعاله یه مدت باید داروبخوره همین، نه چیز بدیه نه بیماری خاصیه الان اکثرا بخاطر تغذیه های شیرین بچه ها دچارش هستن.
والا ما هم کادر بودیم ارجاع دادیم کسایی که رفتن خوش بحالشون شد کسایی که نرفتن همچنان با آموزش بچشون مشکل دارن ، حتی یکیشرون رفته یه مدرسه دیگه، همون کادر هم از بچه ناراضین ... میان از ما میپرسن چیکارش کردید؟ چجوری اموزشش دادید؟؟؟