2777
2789
عنوان

هرکی ادعا میکنه اشپزیش خوبه بیاد

207 بازدید | 28 پست

دوستان مثلا برای پخت عدسی

من هر طور عدسی درست کردم چه داخل قابلمه چه دیگ زودپز اگر زمان زیادی تو دیگ باشه کلا له میشه 

زمان کمی هم باشه پوستش جدا میشه و هنوز کامل پخته نیست

چطور درست کنم؟ راهنمایی لطفا

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا از پختن یک ساعت و یک ساعت و نیم خیس کن با شعله کم بزار بپزه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

عزیزم بعصی عدس ها زود می‌پزن بعصی ها دیر بستگی به نوع عدس داره بعد اگه نمیدونی عدس چقدر زمان میبره پاک کن بشور بریز تو قابلمه باآب بعد بیست دقیقه نگاه کن ببین نرم شده یا نه نشده بود بذار بپزه سر بزن تا  یه وقت له نشه تا نرم شد برنج اضافه کن ش

عزیزم بعصی عدس ها زود می‌پزن بعصی ها دیر بستگی به نوع عدس داره بعد اگه نمیدونی عدس چقدر زمان میبره پ ...

برنج ینی چطور؟ چی؟ برنج بریزم داخل عدسی؟

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

و اینکه بقول اون کاربر

بستگی به نوع عدس هم داره

بعضی عدس ها زود می‌پزن بعضیام دیرتر.

ولی درکل عدسی که بخواد جا افتاده باشه باید یه مقدار از اون حالته دانه دانه بودنه خودش دربیاد.

یعنی ن خیلی دونه دونه باشه ن خیلی له