2777
2789
عنوان

هرکی ادعا میکنه اشپزیش خوبه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید له بشه دیگ😐دونه دونه ک نباید بمونه من توش جو پرک میزنم یک مقدار زودتر غلیظ میشه و تایم پختم ...

من یه سیب زمینی پوست میگیرم درسته میندازم توش بعد از اینکه پخت در میارم لهش میکنم دوباره میریزم توش قشنگ لعاب دار میشه

من یه سیب زمینی پوست میگیرم درسته میندازم توش بعد از اینکه پخت در میارم لهش میکنم دوباره میریزم توش ...

اره این روشو عمم انجام میده خوشمزه میشه ولی مزش یکم تغییر میکنه

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره این روشو عمم انجام میده خوشمزه میشه ولی مزش یکم تغییر میکنه

نه اتفاقا مزش تغییر نمیکنه ،نمیدونم من اولش پیاز سرخ میکنم یه کم پیاز زیاد میریزم،بعدشم که. عدس و سیب زمینی وعصاره گوشت یا مرغ میزارم یک ساعت قشنگ میپزه و لعاب میده خیلی هم خوشمزه میشه،گاهی اوقات اصلا سیب زمینی هم نمیریزم ولی بازم قشنگ لعابدار میشه

نه اتفاقا مزش تغییر نمیکنه ،نمیدونم من اولش پیاز سرخ میکنم یه کم پیاز زیاد میریزم،بعدشم که. عدس و سی ...

😋😋برم واسه صبحانه بزارم 

با نون بربری چ بچسبه🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🤣🤣🤣چشممم

خوشم میاد مثل خودم شکمویی 😂😂😂 دستور غذا رو رو هوا میزنی 🤣🤣🤣من ببینم از یه غذا تعریف میکنن یه یاعلی میگم وپامیشم میرم آشپزخونه رو به هم میریزم ودوباره برمیگردم 😂😂

خوشم میاد مثل خودم شکمویی 😂😂😂 دستور غذا رو رو هوا میزنی 🤣🤣🤣من ببینم از یه غذا تعریف میکنن یه ی ...

اره من شکموعه درجه یکم🤣🤣ولی ویار داشتم این مدت بخدا ابم میخوردم بالا میاوردم 

گوش شیطون کر دو روزه بهترم الان هی هوس میکنم چی بپزم😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=398290403]اره من شکموعه درجه یکم🤣🤣ولی ویار داشتم این مدت بخدا ابم میخوردم بالا میاوردم  گوش شیطون کر د ...[/QUO 

ویار خیلی بده انشالله دیگه از این به بعد دیگه بهتر میشی دیگه هی میپزی هی میخوری 😅