2777
2789
عنوان

بیست و سه سالمه هنوزم نمیدونم چیکاره بشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 39 پست
شوهرت چیکارست اگر حوصلت سر رفته و تامین مالی میشی برو کلاس و گردش

آرایشگره اون خیلیم علاقه داره به کارش

نه واقعا از بیکاری خسته شدم دلم میخواد خودم پول درارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شرایط کشور طوریه که علایقت رو باید فراموش کنی 

باید به سمتی بری که برات پول داشته باشه 

دنبال مشاغلی باش که بصورت آنلاین باشه یا هزینه راه اندازیش کم باشه 

باید دنبال ایده جدید باشی 

مثلا من بگم برو ناخن کار شو تو شهری که زندگی می کنی قدم به قدم خدمات آرایشگاهی ارائه‌ میدن 

تو باید چه وجه متمایزی داشته باشی که پیش اونایی که معروفن نرن و بیان پیش تو ؟؟

پس عزیزم من جای تو باشم میرم تو پیج های غیر ایرانی ، کاربرهای عادی ،مشاغل معمولی می گردم اینستا یوتیوب پینترست 

ببینم چه کاری پیدا می کنم که بکر باشه تو شهر من جواب بده هزینه کمی برای شروع بخواد و با توجه به شرایط کنونی و قدرت خرید پایین مردم بتونم فروش داشته باشم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

اول علاقتو پیدا کن ببین دوست داری تو چه زمینه ای فعالیت کنی بعدش برو دنبال کسب مهارت اونم نه سر سری اصولی و حرفه ای

پیشنهاد: 1- یادگیری عکاسی و ادیت عکس و تدوین. 2- یادگیری هر کدوم از شاخه های آرایشگری 3- یادگیری شیرینی و کیک پزی به صورت حرفه ای 4- یادگیری باریستا شدن 5- یادگیری یه هنر بروز و امروزی مثلا بافت ایرلندی. تابلو سازی مدرن. کار با رزین. ساخت مجسمه های چوبی و ...6- طراحی جواهرات 

عزیزم شرایط کشور طوریه که علایقت رو باید فراموش کنی باید به سمتی بری که برات پول داشته باشه دنبال مش ...

دقیقااا من به همین دلیل شرایط علاقم و استعدادم که نقاشی و طراحی بود اصلا دنبال نکردم

تازه ناخن کاری هم خیلی دوس داشتم که رفتم ولی هزینه کردم اموزش دیدم ولی چون حساسیت شدید به مواد داشتم مجبور شدم کنار بزارم دیگه نا امید شدم کلا🥺

اول علاقتو پیدا کن ببین دوست داری تو چه زمینه ای فعالیت کنی بعدش برو دنبال کسب مهارت اونم نه سر سری ...

کیک پزی و جواهر سازی رو خیلی دوس دارم ولی انگار درامد انچنان نداره و دست توش زیاد شده خیلی

دقیقااا من به همین دلیل شرایط علاقم و استعدادم که نقاشی و طراحی بود اصلا دنبال نکردمتازه ناخن کاری ه ...

اصلا نا امید نشو عزیزم 

هنوز اول راهی 

عجله نکن فکرت رو جهت منفی ، من نمی تونم نمیشه اینا ، نبر 

افکار منفی مثل یک پرده مغزت رو می پوشونه و باعث میشه خلاق نباشی فرصت ها رو نبینی 

فقط میگم بگرد مشاغل رو 

برو پیج های خارجی کامنت ها فالورها رو چک کن ببین کارشون چیه تا ایده پیدا کنی

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
اصلا نا امید نشو عزیزم هنوز اول راهی عجله نکن فکرت رو جهت منفی ، من نمی تونم نمیشه اینا ، نبر افکار ...

واقعا انقدر گشتم وسواس گرفتم ولی نمیشه یهو بزنم کاری و باز شکست بخورم

بیشتر باید بگردم🥲