2777
2789
عنوان

چه باحال نمیدونستم👺

379 بازدید | 50 پست

بچگیام یه بچه ی بینهایت پرحرف

از اینایی ک از بس حرف میزدم طرف دیوونه میشد

اینقد سوال میپرسیدم طرف روانی میشد

هرچی میدیدم و میخریدم میشکوندم ک ببینم داخلش چیه و چطور کار میکنه

تا ی بچه میدیدم میرفتم سراغش و کلی باهاش حرف میزدم درحدی اونم از دستم خسته میشد میگفت چقد حرف میزنیی

هیجوقت اروم و قرار نداشتم الانم همینم 

بعضی وقتا راه میرم و چت مکینم

بعد چطور زمان من بیش فعالی نبوده؟😂💔

الان مد شده؟ ینی منم بیش فعال بودم😂💔

قهرم اصن چرا منو درمون نکردن:////// ایششش

هنوزم مث بچگیامم هرکیو ببینم سریع باهاش سازگار میشم👺

خیلیم برونگرام

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

یکم درونگرایی واسه همه خوبه 😐

شماها دیگه کل زندگیتونو تو دو دقیقه میریزین رو دایره😒

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم درونگرایی واسه همه خوبه 😐شماها دیگه کل زندگیتونو تو دو دقیقه میریزین رو دایره😒

وای خب چکا کنم

البته اگ حس خوبی ب طرف نداشته باشم فقط از خودش سوال میپرسم یا حرفای دیگ درمورد خودم ک نمیگم

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

برعکس من که هیچوقت به راحتی نتونستم با کسی صمیمی بشم دوست زیادیم ندارم همیشم،همه فک میکنن ازغرور،زیادمه ک فاصله میگیرم ازهمه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔