2777
2789

دیروز با پسرم رفته بود فروشگاه بعد موها پسرم بلنده دوساله هست،،،منم بعد ۵دقیقه پشت سرش رفتم داخل ،بعد دیدم خانمه داره موها پسرمو میبنده شوهرمم وایساده داره نگا میکنه ...منم از دیروز باهاش قهر کردم ...به نظرتون حساسم یا حق داشتم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نشد که 🤨

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

جدی چرا؟؟شوهرمو جر دادم به جاش الان رفته سر کار قهریم

🤦🏼‍♀️

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

گناه شوهرت چی بود؟ البته بگم منم مثل تو خیللللی حساسم ولی اون زنه کرم داشته اون چرا اومده موها بچه مردم ببینه باید میرفتی جلو میگفتی چیکار با موهای بچم داری خانم؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا